Tekninen asiantuntija Toni

”Meillä Istekissä työtä tehdään aina asiakaslähtöisesti”

Toni Vepsäläinen päätyi Istekille töihin opintoihin liittyvän harjoittelun kautta, mutta sitä ennen hän työskenteli hieman erilaisessa työympäristössä. 

”Olen Toni ja työskentelen Istekin Lähituen ryhmässä ICT-asiantuntijana päivittäisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Aikaisempi ammattini on hieman eri alalta sillä olen koulutukseltani myös ravintolakokki ja työskentelin ravintola-alalla yli kymmenen vuoden ajan. Olen kuitenkin aina ollut hyvin kiinnostunut teknologiasta ja niinpä päädyin 5 vuotta sitten vaihtamaan alaa ja opiskelemaan hyvinvointiteknologia-asentajaksi. Tutkintoni viimeinen työharjoittelu Istekillä mahdollisti minulle loistavan mahdollisuuden päästä näkemään ja tekemään käytännön työtä, ja harjoittelun päätyttyä jäin Istekkiin töihin”.

”Parasta työssäni on ehdottomasti mukava ja rento työporukka, monipuoliset työtehtävät sekä mahdollisuus kehittyä ja kouluttaa itseään lisää. Meiltä löytyy haasteita ja mahdollisuuksia kaikille, olitpa sitten urasi alkutaipaleella tai jo kokenut alan ammattilainen.  Asiakkaiden kanssa työskentelyssä myös positiiviset palautteet suoraan asiakkailta luovat parasta onnistumisen fiilistä ja motivaatiota. Vahvuutenamme koen myös kotimaisuuden, luotettavuuden ja sen, että meillä Istekillä työtä tehdään aina asiakaslähtöisesti”.