Istekki on arjen teknologiaturvaaja

Haluatko työskennellä vakiintuneessa yhtiössä ICMT-alalla, missä yhdistyy ihmisten hyvinvoinnin ja digitaalisten toimintaympäristöjen turvaaminen? Oletko sinä tuleva teknologiaturvaajamme?

#teknologiaturvaajat

Kädet kirjoittamassa kannettavalla tietokoneella
Kädet kirjoittamassa kannettavalla tietokoneella

Ura Istekissä

Istekki on suotuisan tulevaisuusvision omaava suomalainen ICMT-alan asiantuntijaorganisaatio, kehittäjäkumppani, alansa edelläkävijä ja yhteiskuntamme kriittisten toimijoiden tärkeä tukipilari.  

Olemme julkisomisteinen osakeyhtiö, jossa omistajina ovat hyvinvointialueet, kunnat, kuntayhtymät ja omistajien strategiset kumppanit. Tarjoamme asiakasomistajillemme kumppanuutta, arvoa tuottavia palveluja sekä asiantuntijayhteisön, jolla on laaja osaaminen nimenomaan julkishallinnon ja terveydenhuollon teknologian kehittämisestä suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon.  

Me yli 1300 istekkiläistä teknologiaturvaajaa olemme erikoistuneet terveydenhuollon ja hyvinvoinnin turvaamiseen. Meillä pääset rakentamaan yhdessä toimivampaa yhteiskuntaa ja sujuvampaa Suomea, mikä on vastuullista ja merkityksellistä työtä. Tunnustuksena työstämme meille on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys- ja Avainlippu –merkkien käyttöoikeudet.

Istekki työpaikkana

Me Istekissä teemme töitä ihmisinä ihmisille. Me istekkiläiset olemme arjen ja yhteiskunnan teknologiaturvaajia, oman työmme johtajia ja supersankareita, jotka tekevät työtään vastuullisesti asiakkaan menestyksen huomioiden. Meille tärkeää on tarttua rohkeasti haasteisiin ihmisten arjen parantamiseksi sekä tehdä vuorovaikutteista ja toisia kunnioittavaa yhteistyötä.

Vuoden 2022 aikana aloitimme matkan kohti vieläkin parempaa ihmisten Istekkiä toimintakulttuurin muutosmatkan myötä. Tavoitteenamme on luoda entistä vahvempi, psykologisesti turvallinen sekä inhimillisesti tehokas työyhteisö.

Meillä työtä tehdään pääsääntöisesti joustavasti paikasta riippumatta, jonka lisäksi työpäivässäkin on pieni jouston mahdollisuus. Pääkonttorimme on Kuopiossa ja muut toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa ja Espoossa.

Haluatko tietää lisää tai heräsikö kysyttävää?

Istekin henkilöstöä juttelemassa tauolla.
Istekin henkilöstöä kokouksessa