Istekki nousi sijalle 34 IT-työnantajien osalta Suomen ihanteellisimmat työpaikat -listalla

Suomen Ihanteellisimmat työpaikat -tunnustus. Kuvassa on Istekki-teksti ja sijoitus 34 valkoista taustaa vasten.

Suomen Ihanteellisimmat työpaikat -tunnustus. Kuvassa on Istekki-teksti ja sijoitus 34 valkoista taustaa vasten.

Istekki on vakiinnuttanut asemansa Suomen suosituimpien IT-alan työnantajien keskuudessa nousten Universumin toteuttamassa Suomen ihanteellisimmat työnantajat -tutkimuksessa sijalle 34. Parannusta edelliseen mittaukseen tuli taas pykälän verran.

”Meillä Ihmisten Istekissä rakennetaan sujuvampaa Suomea ja sen mahdollistaa monipuolinen teknologiaturvaajien osaajajoukkomme. Olemme ylpeitä omasta yhteisöstämme ja tuntuu mukavalta huomata, että Istekki koetaan houkuttelevana työpaikkana myös laajemmin alalla toimivien keskuudessa,” kommentoi Istekin henkilöstöjohtaja Katja Patojoki.

Istekin tunnettuus alalla on myös kasvussa opiskelijoiden keskuudessa.

”Keväällä julkaistun Universumin opiskelijatutkimuksen mukaan Istekki oli sijalla 65., joka on kolme sijaa edistystä edelliseen mittaukseen nähden. Alaa vasta opiskelevat ovat myös meille tärkeä ryhmä ja kehitämmekin jatkuvasti yhteistyötämme eri oppilaitosten kanssa,” kertoo Patojoki.

Universum on maailman johtava työnantajamielikuvan tutkimus, konsultointi ja viestintäyritys. Universumin tutkimus kertoo, kuinka houkuttelevina osaajat näkevät eri työnantajat. Ammattilaisille suunnattu tutkimus toteutettiin lokakuun 2022 ja kesäkuun 2023 välisenä aikana. Siihen osallistui 7776 ammattilaista, 37 yliopistoa ja 48 eri alaa. Tutustu Suomen ihanteellisimmat työpaikat – tutkimukseen tästä.