Marko Pursiaisesta Istekin varatoimitusjohtaja – aloitti tehtävässään 8.11.2023

Istekin varatoimitusjohtaja Marko Pursiaisen potretti vaaleaa taustaa vasten.

Istekki Oy on kohdannut merkittäviä muutoksia ja kasvua viimeisen kahden vuoden aikana. Hyvinvointialueet käynnistyivät alkuvuodesta ja lisäksi yrityksessämme on toteutettu liiketoiminnan ja kulttuurin muutosmatkaa. Hallitus päätti 8.11.2023 kokouksessaan nimetä Istekille varatoimitusjohtajan. Varatoimitusjohtajaksi nimettiin Marko Pursiainen. Toimitusjohtaja Lasse Koskivuori jatkaa tehtävässään kuten aiemmin. Muita muutoksia yrityksen johtoon ei tehty.

Marko Pursiainen jatkaa roolissaan johtajana Istekin palveluille ja palvelutoimituksille sekä johtoryhmän jäsenenä. Hän osallistuu jatkossa myös yhtiön hallituksen kokouksiin. Marko on koulutukseltaan insinööri (ylempi AMK) ja MBA ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus ICT-toimialalta erilaisista asiantuntija- ja esihenkilötehtävistä. Marko on työskennellyt Istekillä vuodesta 2010 ja toiminut useassa roolissa, mm. liiketoimintajohtajana ja tuotantojohtajana. Hän on työssään edistänyt Istekin palveluiden kehittämistä sekä asiakaskeskeisyyden ja digitalisaation mahdollisuuksien vahvaa hyödyntämistä liiketoiminnan kasvattamisessa. Markoa motivoi uuden teknologian kehittäminen tieto-, viestintä- ja terveysteknologia-alalla (ICMT) ja moniosaajatiimien osaamisesta huolehtiminen. Näillä tekijöillä saadaan myös kestävää liiketoimintaa aikaan.

“Muutoksen vauhti toimintaympäristössämme vain kiihtyy. Yhtiönä kilpailukykymme kannalta on keskeistä, että ihmiset ovat motivoituneita ja että pystymme toimimaan tehokkaasti. Asiakkaamme haluavat ostaa kokonaistaloudellisesti parasta palvelua. Olen päässyt työurallani edistämään alan ja työelämän murrosta Istekissä jo 13 vuotta. Keskiössä ovat olleet asiakaskeskeisyyden ja digitalisaation tuomat muutokset asiakkaillemme ja toimintatapoihin. Kiitos, että pääsen jatkamaan tätä tärkeää teknologiaturvaajien työtä yhdessä huippuosaajiemme kanssa”, Istekin varatoimitusjohtaja Marko Pursiainen summaa.

Istekin varatoimitusjohtaja Marko Pursiaisen potretti vaaleaa taustaa vasten.

Lisätiedot:
Marko Pursiainen
Varatoimitusjohtaja, johtaja palvelut ja palvelutoimitus