Istekin päivitetty strategia

Toimiva yhteiskunta rakentuu sujuvista palveluista. Istekki on suomalainen, yli 1400 asiantuntijan tieto-, viestintä- ja terveysteknologiayhtiö (ICMT), joka suunnittelee ja toteuttaa digitaalisia järjestelmiä ja palveluita sekä ylläpitää ja sovittaa yhteen erilaisia IT-ratkaisuja.

Asiakkaitamme ovat yhteiskunnalliset tahot, kuten hyvinvointialueet ja kunnat.  Toimimme valtakunnallisesti ja vaikutamme yli 4 miljoonan ihmisen elämään päivittäin.  Asiantuntijamme toimivat teknologiaturvaajina, jotka varmistavat, että asiakkaidemme arki toimii ja että ihmisten hyvinvointi on turvattu.

Toimintaamme ohjaavat vaikuttavuus ja vastuullisuus sekä asiakasomistajiemme kokonaistaloudellisuus. Kilpailutamme ja ostamme asiakkaillemme palveluita avoimilta markkinoilta.

Laadukkaasta ja vastuullisesta työstämme kertovat myös Yhteiskunnallinen yritys ja Avainlippu -merkkien käyttöoikeus. Olemme tutkitusti Suomen suosituimpia IT-alan työnantajia, joka sujuvampaa Suomea rakentaessaan haluaa rakentaa myös parempaa työelämää – olemme ihmisten Istekki.

Arvomme ovat asiakkaan menestys, johtajuus, rohkeus, vastuullisuus ja yhteistyö.

 

Noudatamme Istekissä rullaavan strategian periaatetta. Lähtökohtainen ajatus rullaavassa strategiassa on toimintaympäristön jatkuva seuranta ja strategian täydentäminen ja/tai muuttaminen toimintaympäristön muuttuessa. Istekin strategia vuodelle 2024 ja pidemmällä aikavälillä ohjaavat strategiset linjaukset on päivitetty.  Vuosittaiset yhtiötason strategiset tavoitteet liittyvät näihin linjauksiin.

Strategian pääpisteitä ovat:

Toiminnan turvaaja. Asiakkaiden parhaaksi ja omistajien eduksi.

Tulevaisuuden kehittäjä. Asiakkaiden toimintojen uudistaja.

Vastuullinen kumppani. Kestävä ja inhimillinen.