Kesätyöt 2023

Olisitko sinä meidän kesän 2023 teknologiaturvaaja?

Me täällä Istekillä etsimme innokkaita ja oppimishaluisia kesätyöntekijöitä teknologiaturvaajiksi siksi aikaa, kun itse lomailemme. Emme toki ole jättämässä sinua ihan yksin uusien tehtävien kanssa, vaan lupaamme sinulle perehdytyksen ja kannustavat työkaverit sekä yli 1000 hengen organisaation täynnä osaamista. 

Hakemamme kesätyöntekijät työllistyvät esimerkiksi palvelupiste- ja ICT-asiantuntijoiksi sekä tietoliikenne- ja arkisto-osaajiksi. Työtä on tarjolla Kuopiossa, Tampereella, Oulussa ja Jyväskylässä.   

Ainiin, jäitkö miettimään, että mikä ihmeen teknologiaturvaaja?

Me istekkiläiset olemme teknologiaturvaajia, jotka työskentelemme yhteisen hyvän ja sujuvamman Suomen eteen. Teemme työtä yli 2 miljoonan kansalaisen hyvinvoinnin eteen – juuri tälläkin hetkellä. Olemme osa suomalaisten arkea niin elämän suurissa ja haastavissa hetkissä huolehtimalla mm. sairaaloiden elämää ylläpitävistä laitteista ja sairaalan ICT-ympäristöistä, kuin aivan perusarjessa tuottamalla mm. koulujen ICT-ympäristöt. Moniammatillista porukkaamme määrittelee osaaminen, asiantuntijuus ja vahva tekemisen meininki kaikessa mitä teemme asiakkaillemme!

Usein kysytyt kysymkset

Milloin pitäisi aloittaa ja kuinka pitkäksi ajaksi töitä olisi luvassa?
Osassa tehtävistä aloitus on jo toukokuun alussa ja osassa aloitus voidaan neuvotella yhdessä. Töitä on kesätyöntekijöille luvassa 1-4 kuukautta, riippuen tehtävästä.

Voinko hakea useampia tehtäviä?
Totta kai, varsinkin jos kiinnostavia tehtäviä löytyy useampia. Sinun kannattaa räätälöidä kuitenkin hakemuksesi juuri kyseistä tehtävää varten, koska hakemuksesi saattaa käydä läpi useampi eri henkilö. Rekrytoivat esihenkilöt ovat vahvasti mukana rekrytointiprosessissa alusta alkaen.

Voinko saada tehtävästä lisätietoja?
Lisäämme aina työpaikkailmoitukselle rekrytoivan esihenkilön yhteystiedot, jolta saat lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai Istekillä työskentelystä. Ole rohkeasti yhteydessä lisätietojen antajiin!

Onko Istekillä mahdollisuus etätöihin?
Tämä riippuu tehtävästä, johon haet. Istekissä tehdään paljon töitä etänä ja hybridinä, mutta meillä on myös tehtäviä, jotka vaativat läsnäoloa esimerkiksi asiakkaan luona.

Minkälaista palkkaa maksatte kesätyöntekijöille?
Palkka vaihtelee tehtävän mukaan ja siihen vaikuttaa esimerkiksi aiempi kokemuksesi. Todennäköisesti palkkasi on 1000-2000 e välillä. (TARKISTETTAVA SAAKO ILMOITTAA VAIHTELUVÄLIÄ JA ONKO SE OIKEIN!)

Voinko jatkaa Istekillä kesätyöjakson jälkeen?
Joka vuosi osa kesätyöntekijöistämme jää Istekille joko määräaikaiseen tai vakituiseen työsuhteeseen. Jatkomahdollisuuksista kannattaa jutella kesän aikana esihenkilösi kanssa.

Avoimet kesätyöpaikat