Tervetuloa meille töihin

Me Istekkiläiset olemme osa yli kahden miljoonan suomalaisen arkea joka päivä ja mahdollistamme työllämme sujuvampaa arkea  mm.  kuntien asukkaille. Olemme osa suomalaisten arkea niin elämän suurissa ja haastavissa hetkissä huolehtimalla mm. sairaaloiden elämää ylläpitävistä laitteista ja sairaalan ICT-ympäristöistä, kuin aivan perusarjessa tuottamalla mm. koulujen ICT-ympäristöt.

Meihin istekkiläisiin kuuluu mm. yli 100 sovellusasiantuntijaa, jotka pitävät huolen yli 1000 sovelluksesta, 60 terveydenhuoltotekniikan ammattilaista pitävät huolen sairaalan ja ambulanssien laitteista sekä Suomen parhaita asiakaspalvelijoita. Meille on tärkeää tuntea asiakkaamme ja tarjota juuri heille parhaita ratkaisuja. Siksi joukkoomme kuuluu myös projektipäälliköitä, konsultteja, palvelu- ja asiakaspäälliköitä sekä arkkitehteja.

Työmme keskiössä on avoin ja vuorovaikutteinen istekkiläinen yhteistyö, rohkeus tarttua haasteisiin, onnistumisien juhliminen ja ennakkoluuloton uusien ratkaisujen etsiminen. Kaiken keskiössä on halu palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla sujuvampaa Suomea tuottaen.

Katso avoimet työpaikkamme kuntarekrystä tai jätä meille avoin hakemus.