Istekki Oy etsii ICT-alan huippuammattilaisia mukaan rakentamaan tulevaisuuden sairaalaa

 
Keski-Suomen keskussairaalan alueelle Jyväskylään valmistuu täysin uusi Sairaala Nova vuonna 2020. Istekki Oy vastaa sairaalan ICT -ympäristön toteutuksesta ja etsii nyt Jyväskylään sekä Istekin muihin toimipisteisiin lähes 20 uutta asiantuntijaa vuoden 2020 aikana.

Sairaala Novan yhtenä tavoitteena on tehokas ja edistyksellinen toimintaa palvelemaan suunniteltu ICT -ympäristö. Istekki Oy tukee tärkeää asiakastaan merkittävässä uudistamiskokonaisuudessa rekrytoiden alan parhaat osaajat sairaalan valmisteluun.
 
Pääset mukaan rakentamaan täysin uutta sairaalaympäristöä, jossa hyödynnetään uusimpia digitalisaation mahdollistamia keinoja. Sairaalan ICT-infralla on merkittävä osa sujuvan hoidon mahdollistamisessa, joten työsi on myös yhteiskunnallisesti merkityksellistä.
 
Etsimme joukkoomme nyt:
 
 
 
 
 

Lähetäthän meille hakemuksesi 16.2.2020 mennessä yllä olevien hakulinkkien kautta. Huomioithan, että aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuprosessin aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydettyä.

 

Ps. Rekrytoimme lisää osaajia pikapuolin, joten seuraa meidän nettisivuja sekä somekanavia, ja ole ensimmäisten joukossa kuulemassa uusista osaajatarpeistamme!

 

Istekki on suomalainen, kasvava ja kehittyvä noin 600 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio. Toimimme valtakunnallisesti vahvana SOTE-organisaatioiden ja kuntien palveluintegraattorina. Visionamme on olla tärkeimmän työn arvostettu mahdollistaja Suomessa. Yritys on perustettu vuonna 2009, jonka jälkeen kasvumme on ollut vahvaa. Meidät tunnetaan luotettavana kumppanina ja asiakasomistajia meillä on jo lähes 50 ympäri Suomen. Olemme ICMT –toimialan parhaiden osaajien innostava työyhteisö, jossa on mahdollista oppia ja uudistua jatkuvasti. Vuonna 2019 yhtiön liikevaihto oli noin 130 miljoonaa euroa. Pääkonttorimme sijaitsee Kuopiossa, jonka lisäksi meillä on toimipisteet Tampereella ja Jyväskylässä. Istekille on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys ja Avainlippu -merkin käyttöoikeus.

 

”Parasta työssäni on sen monipuolisuus ja haastavuus. Tuntuu, että opin jatkuvasti uutta.” 

 

Tommi Tervon potretti.Tommi Tervo työskentelee Istekillä kehittämispäällikkönä Konsultointi-tiimissä. ” Istekille päädyin noin 4 vuotta sitten projektipäälliköksi, mutta haastavien projektien myötä olen päätynyt johtamaan merkittäviä asiakaskehityshankkeita.  Nyt menossa on mm. asiakashanke, jossa turvataan asiakkaan ICT-ympäristön toimintakyky mm. erilaisten tietoturvauhkien ja -häiriöiden uhatessa. Työssäni ja vetämissäni hankkeissa korostuu yhä kasvavassa määrin asiakkaiden tarpeet panostaa riskienhallintaan, ICT-varautumiseen sekä turvata jatkuvuudenhallinta kriisitilanteissa”.

 
Parhaaksi asiaksi työssään Tommi mainitsee jatkuvan kehittymisen mahdollisuudet. ” Istekin laaja-alainen palvelutarjonta antaa työntekijälle mahdollisuuden kehittää itseään jatkuvasti. Koen, että pystyn vaikuttamaan oman työni sisältöön ja tuleviin tehtäviini omalla aktiivisuudellani sekä pääsen hyödyntämään ongelmanratkaisukykyäni, luovuuttani sekä monipuolista ICT-alan kokemusta. Istekki pystyy tarjoamaan erinomaisen uramahdollisuuden monenlaisille osaajille. ”
 
 
”Parasta työssäni on sen monipuolisuus ja haastavuus. Tuntuu, että opin jatkuvasti uutta. Palkitsevinta on huomata, että tehdyllä työllä on suuri merkitys yhteiskunnallisesti tärkeissä toiminnoissa. Mukavat työkaverit tuovat kannustavan lisämausteen päivän rutiineihin.”