Sujuvampaa Suomea

Olemme täysin suomalainen kasvava ja kehittyvä noin 600 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio. Toimimme valtakunnallisesti muun muassa vahvana SOTE-organisaatioiden toimijana. Istekki perustettiin vuonna 2009, jonka jälkeen yritys on kasvanut kiihtyvällä tahdilla. Istekin visiona on olla tärkemmän työn arvostettu mahdollistaja Suomessa.

Istekki tunnetaan luotettavana kumppanina ja asiakasomistajia yrityksellä on jo yli 40. Tarjoamme asiakasomistajillemme räätälöityjä palveluita ja ratkaisuja helpottamaan heidän arkeaan. Pääkonttorimme sijaitsee Kuopiossa, jonka lisäksi meillä on toimipisteet Tampereella ja Jyväskylässä. Tehtävämme on pitää huolta, auttaa menestymään ja rakentamaan uutta digitaalista huomista yhdessä.

 

 

 

Asiakkaidemme omistama

Olemme julkisomisteinen osakeyhtiö, jossa omistajina ovat kunnat, kuntayhtymät ja omistajien strategiset kumppanit. Tarjoamme asiakasomistajillemme strategista kumppanuutta ja kilpailukykyisiä palveluja sekä asiantuntijayhteisön, jolla on laajaa ydinosaamista julkishallinnon ja terveydenhuollon teknologiaratkaisuista. Katso omistajamme.

Arvomme

Asiakkaan menestys
Rakennamme menestystä yhdessä. Kehitämme huippuosaamistamme jatkuvasti siten, että asiakasomistajamme saavat aina parasta palvelua. Lunastamme antamamme lupaukset.

Rohkeus
Rohkeus on meillä rehellisyyttä, sinnikkyyttä ja haasteisiin tarttumista. Etsimme uusia ratkaisuja arjen parantamiseksi. Onnistumista juhlimme ja epäonnistumisista opimme.

Yhteistyö
Yhdessä tekemällä saavutamme enemmän. Istekkiläinen yhteistyö on avointa, vuorovaikutteista sekä toisia kunnioittavaa.

Johtajuus
Olemme suunnannäyttäjiä, toimimme johdonmukaisesti ja kannamme vastuuta. Jokainen istekkiläinen on oman itsensä johtaja.