Sujuvampaa Suomea

Istekki on suomalainen, kasvava ja kehittyvä yli 760 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio. Toimimme valtakunnallisesti vahvana SOTE-organisaatioiden ja kuntien palveluintegraattorina. Visionamme on olla tärkeimmän työn arvostettu mahdollistaja Suomessa. Yritys on perustettu vuonna 2009, jonka jälkeen kasvumme on ollut vahvaa. Meidät tunnetaan luotettavana kumppanina ja asiakasomistajia meillä on jo yli 50 ympäri Suomen.

Olemme ICMT –toimialan parhaiden osaajien innostava työyhteisö, jossa on mahdollista oppia ja uudistua jatkuvasti. Vuonna 2020 yhtiön liikevaihto oli noin 150 miljoonaa euroa. Pääkonttorimme sijaitsee Kuopiossa, jonka lisäksi meillä on toimipisteet Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa. Istekille on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys ja Avainlippu -merkkien käyttöoikeudet.

Asiakkaidemme omistama

Olemme julkisomisteinen osakeyhtiö, jossa omistajina ovat kunnat, kuntayhtymät ja omistajien strategiset kumppanit. Tarjoamme asiakasomistajillemme strategista kumppanuutta ja kilpailukykyisiä palveluja sekä asiantuntijayhteisön, jolla on laajaa ydinosaamista julkishallinnon ja terveydenhuollon teknologiaratkaisuista. Katso omistajamme.

Istekin strategiakuva 2020 piirrettynä.

Arvomme

Asiakkaan menestys
Rakennamme menestystä yhdessä. Kehitämme huippuosaamistamme jatkuvasti siten, että asiakasomistajamme saavat aina parasta palvelua. Lunastamme antamamme lupaukset.

Rohkeus
Rohkeus on meillä rehellisyyttä, sinnikkyyttä ja haasteisiin tarttumista. Etsimme uusia ratkaisuja arjen parantamiseksi. Onnistumista juhlimme ja epäonnistumisista opimme.

Yhteistyö
Yhdessä tekemällä saavutamme enemmän. Istekkiläinen yhteistyö on avointa, vuorovaikutteista sekä toisia kunnioittavaa.

Johtajuus
Olemme suunnannäyttäjiä, toimimme johdonmukaisesti ja kannamme vastuuta. Jokainen istekkiläinen on oman itsensä johtaja.