Olemme joukko julkisten teknologiaratkaisujen asiantuntijoita. Toimimme yhteiskunnan taustavoimina kehittämällä informaatio- ja teknologiapalveluita kunnille sekä terveyden ja hyvinvoinnin sektorille. Tehtävämme on rakentaa uutta digitaalista huomista ja auttaa asiakasomistajiamme menestymään.

Takaisin

Pohjois-Savon liitto tiedottaa: huijausviestejä liikkeellä

Pohjois-Savon liiton 27.9. julkaisemassa tiedotteessa varoitetaan liiton nimissä lähetetystä huijausviestistä.

Tiedotteen sisältö:

Pohjois-Savon liiton työntekijän sähköpostitili on kaapattu. Hänen nimissään on eilen (ainakin klo 17.03) lähtenyt laajalla jakelulla huijaussähköpostiviesti otsikolla "Ilmoitus". Viestissä on ao. kuvan mukainen sisältö.

Älä avaa viestiä. Jos olet kuitenkin ehtinyt avaamaan viestin, vaihda salasanasi välittömästi ja ja tee ilmoitus organisaatiosi IT-tukeen.

Pahoittelemme aiheutuvaa haittaa ja häiriötä.

Kuva huijausviestistä:

Huijausviestissä on kerrottu sen olevan luottamuksellinen ja kehotettu avaamaan viesti. Viestin yhteydessä on käytetty Istekin logoa.


Olemme julkisomisteinen osakeyhtiö, jossa omistajina ovat hyvinvointialueet, kunnat, kuntayhtymät ja omistajien strategiset kumppanit. Tarjoamme omistaja-asiakkaillemme strategista kumppanuutta ja kilpailukykyisiä palveluja sekä asiantuntijayhteisön, jolla on laajaa ydinosaamista julkishallinnon ja terveydenhuollon teknologiaratkaisuista.