Olemme joukko julkisten teknologiaratkaisujen asiantuntijoita. Toimimme yhteiskunnan taustavoimina kehittämällä informaatio- ja teknologiapalveluita kunnille sekä terveyden ja hyvinvoinnin sektorille. Tehtävämme on rakentaa uutta digitaalista huomista ja auttaa asiakasomistajiamme menestymään.

Takaisin

Istekki Oy:n toiminta laajenee uusien asiakasomistajien myötä

Istekin uusia asiakasomistajia ovat Varsinais-Suomen hyvinvointialue, Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue, Etelä-Karjalan hyvinvointialue, Sakupe Oy, Tampereen korkeakoulusäätiö sr ja Tampereen ammattikorkeakoulu Oy. Osakkuudet merkittiin kaupparekisteriin 31.10.2022.


Istekki on suomalainen julkisomisteinen in-house-yhtiö, joka tarjoaa ICMT-palveluja asiakasomistajilleen. Asiakasomistajina on Suomen suurimpia sairaanhoitopiirejä, hyvinvointialueita, keskuskaupunkeja, kuntia, tukipalveluyhtiöitä sekä Puolustusvoimat. Yhtiö työllistää yli 1000 osaajaa.


Olemme julkisomisteinen osakeyhtiö, jossa omistajina ovat hyvinvointialueet, kunnat, kuntayhtymät ja omistajien strategiset kumppanit. Tarjoamme omistaja-asiakkaillemme strategista kumppanuutta ja kilpailukykyisiä palveluja sekä asiantuntijayhteisön, jolla on laajaa ydinosaamista julkishallinnon ja terveydenhuollon teknologiaratkaisuista.