Olemme joukko julkisten teknologiaratkaisujen asiantuntijoita. Toimimme yhteiskunnan taustavoimina kehittämällä informaatio- ja teknologiapalveluita kunnille sekä terveyden ja hyvinvoinnin sektorille. Tehtävämme on rakentaa uutta digitaalista huomista ja auttaa asiakasomistajiamme menestymään.

Takaisin

Istekki ja Puolustusvoimat yhteistyöhön ICMT-ratkaisuissa

Istekki Oy ja Puolustusvoimat yhteistyöhön ICMT-ratkaisuissa

Puolustusvoimat on maanlaajuinen toimija henkilöstönsä ja asevelvollisten terveydenhuollossa. Puolustusvoimissa on tunnistettu tarve kehittää sotilaslääkinnän osalta etenkin potilastiedonvaihtointegraatiota yleiseen terveydenhuoltoon sekä tarve hyödyntää digitaalisuuden mukana tuomia mahdollisuuksia. 

Puolustusvoimat on kartoittanut soveltuvia kumppaneita edistämään näitä tavoitteita ja päättänyt liittyä Istekin asiakasomistajaksi. Yhteistyö käynnistyy vaiheittain. Puolustusvoimat kartoittaa Istekin kanssa yleisen terveydenhuollon kanssa yhteensopivia tietojärjestelmäratkaisuja sekä digitalisointia edistäviä ratkaisuja.   

Suomen suurin ICMT-yhtiö Istekki Oy tuottaa julkiseen sosiaali- ja terveydenhuoltoon, kuntien toimintaan, muiden in-house -yhtiöiden toimintaan sekä organisaatioiden välisen yhteistyön mahdollistavia informaatioteknologian ja terveyden ja hyvinvoinnin teknologian palveluja.   

Lisätiedot 
Lasse Koskivuori 
toimitusjohtaja 
+358 44 434 1234 
lasse.koskivuori(at)istekki.fi 

Istekki Oy on suomalainen, kasvava ja kehittyvä noin 700 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio. Toimimme valtakunnallisesti vahvana sote-organisaatioiden ja kuntien palveluintegraattorina. 

Olemme ICMT –toimialan parhaiden osaajien innostava työyhteisö, jossa on mahdollista oppia ja uudistua jatkuvasti. Vuonna 2020 yhtiön liikevaihto oli noin 150 miljoonaa euroa. Pääkonttorimme sijaitsee Kuopiossa, jonka lisäksi meillä on toimipisteet Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa. Istekille on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys ja Avainlippu -merkkien käyttöoikeudet.


Olemme julkisomisteinen osakeyhtiö, jossa omistajina ovat hyvinvointialueet, sairaanhoitopiirit, kunnat, kuntayhtymät ja omistajien strategiset kumppanit. Tarjoamme omistaja-asiakkaillemme strategista kumppanuutta ja kilpailukykyisiä palveluja sekä asiantuntijayhteisön, jolla on laajaa ydinosaamista julkishallinnon ja terveydenhuollon teknologiaratkaisuista.