Olemme joukko julkisten teknologiaratkaisujen asiantuntijoita. Toimimme yhteiskunnan taustavoimina kehittämällä informaatio- ja teknologiapalveluita kunnille sekä terveyden ja hyvinvoinnin sektorille. Tehtävämme on rakentaa uutta digitaalista huomista ja auttaa asiakasomistajiamme menestymään.

Takaisin

Istekin ICMT-palvelukokonaisuus hyvinvointialueille

Sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen järjestäminen siirtyy kunnilta hyvinvointialueiden vastuulle 1.1.2023 alkaen. Vakaat ja laadukkaat ICMT-palvelut ovat tärkeässä roolissa hyvinvointialueiden perustamisessa. Me Istekissä olemme varautuneet suureen muutokseen jo pitkään, jotta voimme tarjota hyvinvointialueille parhaat ratkaisut.  

Tarjoamme monipuolisen asiantuntijuutemme ja kattavat palvelumme tulevien hyvinvointialueiden ICMT-ratkaisuiden valmisteluun, käyttöönottoon sekä käynnistymisvaiheen jälkeiseen kehittämiseen ja tukeen. Kaikki nykyiset ja tulevat asiakasomistajamme pääsevät hyödyntämään Istekin laajaa valmiiksi kilpailutettua palvelusalkkua. 

Olemme koonneet alla olevaan esitteeseen hyvinvointialueiden tietotyömuutoksen tarpeet ja niiden ratkaisut valtioneuvoston alueellisen toimeenpanon tiekartan mukaisesti. Kerromme mielellämme lisää, joten otathan tarvittaessa yhteyttä. 

Lue esite tästä.


Olemme julkisomisteinen osakeyhtiö, jossa omistajina ovat hyvinvointialueet, sairaanhoitopiirit, kunnat, kuntayhtymät ja omistajien strategiset kumppanit. Tarjoamme omistaja-asiakkaillemme strategista kumppanuutta ja kilpailukykyisiä palveluja sekä asiantuntijayhteisön, jolla on laajaa ydinosaamista julkishallinnon ja terveydenhuollon teknologiaratkaisuista.