Takaisin

Keitä me yli 1000 teknologiaturvaajaa olemme ja mitä me teemme?

Me istekkiläiset teknologiaturvaajat olemme erikoistuneet terveydenhuollon ja hyvinvoinnin turvaamiseen.  Olemme ymmärtäneet, että huomisen digitalisaatioratkaisut syntyvät huippuosaajien käsissä ja rekrytoimme ihmisiä, jotka eivät pelkää haastaa meitä ja asiakkaitamme. Olemme vastuullinen vaativien ja kokonaisvaltaisten ICMT-palvelujen kehittäjä ja toteuttaja sekä yhteiskuntamme kriittisten toimijoiden tärkeä tukipilari.

Teknologiaturvaajiemme yhteinen osaaminen on laajaa ja monipuolista, jonka vuoksi meillä työskennellään moninaisilla työnimikkeillä. Suurin yksittäinen työntekijäjoukkomme on järjestelmäasiantuntijat, mutta perässä tulee pienoisella erolla suunnittelijat, terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijat, palvelupisteemme henkilöstö, ryhmäpäälliköt sekä ICT-asiantuntijat.

Muita nimikkeitä, joissa meillä kuitenkin työskentelee useita kymmeniä teknologiaturvaajia, on erikoisasiantuntija ja -suunnittelija, projektipäällikkö, sovellusasiantuntija, tietoliikenneasiantuntija, asiakaspäällikkö, arkistoasiantuntija sekä muutospäällikkö. Lisäksi meidän yli 1000 hengen joukossa on noin 50 nimikettä, joita hallitsee vain yksi henkilö.

Millaisella nimikkeellä sinä haluaisit meillä työskennellä? Katso avoimet työpaikkamme ja hae rohkeasti mukaan. Lämpimästi tervetuloa Istekin teknologiaturvaajien joukkoon!

 

Infograafi, jossa esitetty Istekissä yleisimmin käytetyt työnimikkeet. Yleisimpänä järjestelmäasiantuntija.