Takaisin

ISTEKKI NOUSI IT-ALAN AMMATTILAISTEN MIELESTÄ HOUKUTTELEVAMMAKSI TYÖNANTAJAKSI – NOUSI 20 SIJAA YLÖSPÄIN SIJALLE 35

IT-alan ammattilaiset ovat arvioineet ihannetyönantajiaan ja nostaneet Istekin sijalle 35. Edellisvuoden sijoituksemme oli tässä samassa Universumin vuosittaisessa ammattilaistutkimuksessa 55, joten voimme olla ylpeitä huikeasta sijoituksen noususta. Tutkimukseen osallistui 732 IT-alan ammattilaista.

Tutkimuksessa nousi esiin useita tärkeitä työnantajan ominaisuuksia, jotka koskivat mm. työn joustoja ja arjen sujuvuutta. Tänä vuonna tutkimuksen kaikista noin kymmenestätuhannesta vastaajasta peräti 94% on kiinnostunut etätyömahdollisuuksista. Meillä Istekissä töitä tehdään enimmäkseen joustavasti etänä tai toimistoillamme Kuopiossa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa. Toki osa meidänkin työtehtävistä vaatii jatkuvaa läsnäoloa esimerkiksi asiakkaan luona, jolloin etätyö ei ole mahdollista. Näissä tehtävissä pyrimme tarjoamaan muita työajan joustoja.

TEKNOLOGIATURVAAJILLA ON ISO ROOLI NYT JA TULEVAISUUDESSA YHTEISKUNNAN TEKNOLOGIAN TURVAAMISESSA

”On mukavaa huomata, että Istekki koetaan IT-alan osaajien keskuudessa merkittävänä ja yhä houkuttelevampana työnantajana” iloitsee Istekin henkilöstöjohtaja Katja Patojoki sijoituksesta. ”Olemme vahvasti kasvava ja samaan aikaan uudistuva toimija omalla toimialallamme. Itse uskon, että juuri muutoksessa mukana eläminen ja siihen systemaattisesti reagoiminen on asia, joka on nostanut tunnettuuttamme alan osaajien keskuudessa. Meillä on nyt ja tulevaisuudessa iso rooli yhteiskunnan teknologian turvaamisessa. Istekiläiset itse arvostavat työn merkityksellisyyttä ja meidän yhteisöllistä työilmapiiriä. Meillä on monipuolista osaamista ICMT-alalta ja hyvät mahdollisuudet kehittyä omassa työssä. Uskon, että meillä työskentelevät yli 1000 teknologiaturvaajaa ympäri Suomen ovat kaikkein parhaita kertomaan Istekistä olennaisen ja onkin todella ilahduttavaa huomata, että nyt yhä useampi IT-alan osaaja on kiinnostunut Ihmisten Istekistä, jossa rakennetaan Sujuvampaa Suomea!”

Istekki ja sen teknologiaturvaajat ovat vahvasti mukana mm. hyvinvointialueiden valmistelussa. Tässä vastuullisessa työssä on tarjolla ammattilaisille aidosti merkityksellisiä uramahdollisuuksia sekä kehittymisen paikkoja.

Voit lukea lisää Universumin ammattilaistutkimuksesta (universumglobal.com), sekä tutustua paremmin Istekkiin työnantajana urasivuillamme.

Universum ammattilaistutkimus, Istekki sijalla 35.