Takaisin

Istekki Oy laajeni Pohjois-Suomeen

Istekki Oy laajensi toimintaansa Pohjois-Suomessa ja rekrytoi ICT-alan asiantuntijoita Ouluun

 
Suomen suurin ICMT-yhtiö avasi helmikuussa 2021 uuden toimipisteen Ouluun. Sairaanhoitopiirien, kaupunkien, kuntien ja tukipalveluyhtiöiden ICMT-palveluiden tuottajana tunnettu Istekki haluaa uuden toimipisteen myötä vahvistaa asiakas- ja verkostoyhteistyötä ja olla lähempänä asiakasomistajiaan. 

Tällä hetkellä Istekillä on toimipisteet myös Tampereella, Jyväskylässä ja Kuopiossa. 
 
- Yhtiö on kasvanut viime vuosina merkittävästi ja tällä hetkellä meillä työskentelee jo yli 690 asiantuntijaa. Istekillä on asiakasomistajia myös Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin alueella, joten tunnistimme tarpeen perustaa uusi toimipiste Ouluun, Istekin toimitusjohtaja Lasse Koskivuori kertoo. 
 
Pohjois-Suomessa toimii useampia Istekin asiakasomistajia, kuten Monetra, Nordlab, LapIT, Pohjois-Pohjanmaan liitto sekä Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri. 
 
- Oulun alueella on laaja-alaisesti Istekin toimialaan liittyvää osaamista, koulutusta sekä kehittämistä. Haluamme hyödyntää tätä osaamista, olla kehittämässä alueellista asiantuntijayhteisöä sekä tuoda oman kansallisen ICMT-osaamisemme alueen käyttöön. Tulemme rekrytoimaan asiantuntijoita uudelle toimipisteellemme Ouluun vaiheittain, joten kannattaa seurata työpaikkailmoitteluamme, Koskivuori vinkkaa.
 
 
Lisätietoja: 
 
Lasse Koskivuori
toimitusjohtaja
lasse.koskivuori@istekki.fi
 
Istekki on suomalainen, kasvava ja kehittyvä yli 690 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio. Toimimme valtakunnallisesti vahvana sote-organisaatioiden ja kuntien palveluintegraattorina. Visionamme on olla tärkeimmän työn arvostettu mahdollistaja Suomessa. Yritys on perustettu vuonna 2009, jonka jälkeen kasvumme on ollut vahvaa. Meidät tunnetaan luotettavana kumppanina ja asiakasomistajia meillä on jo lähes 50 ympäri Suomen.

Olemme ICMT –toimialan (Information, Communications and Medical Technology) parhaiden osaajien innostava työyhteisö, jossa on mahdollista oppia ja uudistua jatkuvasti. Vuonna 2019 yhtiön liikevaihto oli noin 130 miljoonaa euroa. Pääkonttorimme sijaitsee Kuopiossa, jonka lisäksi meillä on toimipisteet Tampereella ja Jyväskylässä. Istekille on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys ja Avainlippu -merkkien käyttöoikeudet.