Takaisin

Istekin Venetsialaisten paneelikeskustelussa puhuttua

Istekin henkilöstöpäivillä 2.9. päästiin tapaamaan pitkästä aikaa eri toimipisteiden kollegoja saman katon alle. Illan aikana pidettiin myös paneelikeskustelu, jossa keskusteltiin mm. palveluista, kasvusta ja yhteistyöstä.

Panelisteina olivat johtoryhmän jäsenet Lasse Koskivuori, Katja Patojoki, Tuomo Mujunen ja Marko Pursiainen. Paneelin vetäjänä toimi Kati Tuovinen.

Paneelissa heräsi seuraavanlaista keskustelua:

Istekin vahva kasvu ei ole ollut sattumaa. Meillä on hyviä ratkaisuja ja vetovoimaisia palveluja, ja niistä huolehtimassa osaava henkilökunta. Nämä yhdessä synnyttävät kysyntää. Ja kun on kysyntää, kertyy liikevaihtoa ja tarvetta uudenlaiselle osaamiselle ja uusille osaajille – siitä syntyy kasvu. Istekki on jo pitkään kasvattanut osaamistaan ja lisännyt uskottavuuttaan toimialalla. Kovan työn tuloksena syntynyt maine kokonaisvaltaisena ja kykenevänä toimijana on avannut Istekille aivan uudenlaisia mahdollisuuksia laajentaa toimintaansa valtakunnallisesti. Kaiken toimintamme keskiössä on kuitenkin yksi pyrkimys ylitse muiden – haluamme olla omistaja-asiakkaidemme strateginen kumppani. Strateginen kumppanuus tarkoittaa meille omassa tekemisessään menestyviä asiakasomistajia, kykyä monistaa asiakkaillamme käyttöönotettuja palveluja ja sen avulla lisätä potentiaalia laajentaa asiakasomistaja- vai asiakasomistajayhteisöämme. Ja mitä kasvutavoitteisiimme tulee, niin uskomme, että laajempi asiakasomistajayhteisö mahdollistaa laaja-alaisemman kehittämisen yhteistyössä ja edistää samalla palvelujen kustannustehokkuutta sekä lisää alueellista ja kansallista yhteentoimivuutta.

Täällä Ihmisten Istekissä meitä työskentelee jo yli 1 000 teknologiaturvaajaa asiakkaidemme arjen parhaaksi. Meitä kaikkia yhdistää intohimo lajiin: me koemme hyvin merkitykselliseksi sen työn, mitä teemme asiakkaillemme.

 

Venetsialaisten panelistit lavalla. Kuvassa Kati Tuovinen, Katja Patojoki, Lasse Koskivuori, Marko Pursiainen ja Tuomo Mujunen.