Takaisin

Uratarina: Suunnittelija Sanna

” Parasta työssäni on, että pystyn auttamaan asiakasta toteuttamalla arkea helpottavia ratkaisuja."

Sanna Heikkisen ura Istekissä alkoi vuonna 2016 suunnittelijan tehtävissä ja Istekin sisäisten uramahdollisuuksien myötä hän siirtyi työskentelemään ohjelmistorobotiikan pariin vuonna 2019.

"Toimin ohjelmistorobotiikassa suunnittelijan tehtävässä. Työssäni suunnittelen asiakkaille automatisoituja prosesseja, jotka helpottavat asiakkaan työtä vapauttaen aikaa heidän perustehtävään, kuten esimerkiksi hoitotyöhön. Kiinnostuin Istekistä työnantajana, koska yrityksellä on palvelunhallinnan sertifikaatti (ISO 20000). Näen, että se on osoitus pitkäjänteisestä palvelunhallinnan kehitystyöstä ja toiminnan jatkuvasta parantamisesta."

"Ohjelmistorobotiikka on kiinnostava ja inspiroiva aihe useiden toteutusmahdollisuuksien näkökulmasta. Työssäni kohtaan mukavan vaativia työtehtäviä, joiden kautta opin jatkuvasti. Parasta työssäni on työn monipuolisuus ja osaavat sekä mukava työkaverit.  Vaihtelevuutta työhöni tuovat erilaisten asiakasratkaisujen suunnittelu, joiden kautta oppii asiakkaan toimintaa ja saa osaltaan olla mukana kehittämässä sitä. Koen onnistuneeni, kun saamme toteutettua toimivat ratkaisut asiakkaalle."

"Istekin ehdottomana vahvuutena on sen näköalapaikka koko toimialan kansalliseen kehitykseen. Meidän vahvuus on monipuolinen osaaminen, asiakkaiden toimikentän tuntemus ja yhdessä luotujen arvojen mukainen toiminta. Jatkuva panostaminen niin toimintatapoihin kuin osaamisenkin kehittämiseen mm. esimiestyön kautta, auttaa asiantuntijaa keskittymään oleelliseen. Tällöin voimme lunastaa asiakaslupauksemme ja rakentaa sujuvampaa Suomea."