Istekki Oy

Istekki on suomalainen, kasvava ja kehittyvä yli 1000 työntekijän asiantuntijaorganisaatio, joka toimii yhteiskunnan taustavoimana ja tarjoaa asiakasomistajilleen arvoa tuottavia ICMT-palveluja. Toimimme valtakunnallisesti vahvana sote-organisaatioiden ja kuntien palveluintegraattorina. Meidät tunnetaan luotettavana kumppanina ja asiakasomistajia meillä on jo yli 60 ympäri Suomen. Olemme ICMT-toimialan parhaiden osaajien innostava työyhteisö, jossa on mahdollista oppia ja uudistua jatkuvasti. Vuonna 2021 yhtiön liikevaihto oli noin 153 miljoonaa euroa. Pääkonttorimme sijaitsee Kuopiossa, jonka lisäksi meillä on toimipisteet Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa. Istekille on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys - ja Avainlippu-merkkien käyttöoikeus.

 

Mikä on inhouse-yhtiö?

Istekki Oy on asiakkaidensa omistama inhouse-yhtiö. Se tarkoittaa tiivistä kumppanuutta sekä sitä, että asiakkaamme ohjaavat yhtiön toimintaa esimerkiksi päätöksenteon kautta. Teemme yhteistyötä myös yksityisen sektorin yritysten kanssa ja kilpailutamme palveluita markkinoilta asiakkaidemme puolesta hankintalain mukaisesti. 

Tutustu tarkemmin yhtiömme toimintaan

Haluamme osaltamme edistää inhouse-yhtiöiden avoimuutta, joten voit tutustua Istekkiin alla olevien dokumenttien kautta:

Yhtiöjärjestyksemme mukaisesti yhtiömme tavoitteena ei ole tuottaa voittoja tai jakaa osinkoa omistajille, vaan tuottaa sekä kehittää laadukkaita ja kustannustehokkaita palveluita.

Katso Istekin taloudellinen tilanne ja tulos vuoden 2021 tilinpäätöksen kautta.

Istekki toteuttaa palvelut asiakkaille tuottaen ne itse tai käyttäen alihankkijoita, jotka se kilpailuttaa hankintalain mukaisesti. Yksityisen sektorin yritykset ovat merkittäviä kumppaneitamme, joilta kilpailutamme ja hankimme vuosittain noin 70 % liikevaihdostamme tavaroita ja palveluita. Käytämme yli tuhannen toimittajan palveluita. Käytössämme on hankinnan elinkaarihallinnan malli, jossa otetaan huomioon hankintojen strateginen suunnittelu ja kategoriahallinta, hankintojen kilpailutus ja toimittajien johtaminen.

Olemme Kustos ry:n jäsen

Julkishallinnon palvelukumppanit – Kustos ry on in house -yhtiöiden yhteinen vaikuttamisverkosto, jonka tavoitteena on turvata niiden liiketoimintamahdollisuudet myös tulevaisuudessa.