Tervetuloa kuuntelemaan Istekin Teknologiaturvaajat-podcastia, jossa keskustellaan arjen pienistä ja suurista ilmiöistä – nykyhetkessä ja tulevaisuudessa! Podcastissa haastetaan vallitsevia näkemyksiä yhdessä vaihtuvien asiantuntijavieraiden kanssa ja keskustelua johdattaa Istekin teknologiaturvaaja Kati Tuovinen. Kuuntelemalla tätä podcastia opit muun muassa, miten teknologiaturvaajat vaikuttavat koko yhteiskuntaamme, mitä teknologioita tulevaisuus tuo tullessaan ja mikä merkitys on kyberturvallisuudella ja vastuullisuudella. Hyppää mukaan kiinnostavalle matkalle!

Kuuntele Teknologiaturvaajat-podcastia

Jakso 7: Epävarmassa maailmassa vaaditaan muutoskyvykkyyttä (julkaistu 25.5.2023)

Mikä rooli teknologialla on organisaation toimintakulttuurin kehittämisessä? Entä mitkä tekijät ylläpitävät yrityksen nykyistä toimintakulttuuria? Teknologiaturvaajat-podcastin uusimmassa jaksossa Katin kanssa asiasta keskustelevat Humapin toimitusjohtaja Terhikki Rimmanen sekä Istekin henkilöstöjohtaja Katja Patojoki. 
Kuuntele jakso 7: Epävarmassa maailmassa vaaditaan muutoskyvykkyyttä

Jakso 6: Työssä jaksamiseen voi ja pitää vaikuttaa (julkaistu 11.5.2023)

”Kaiken digimurroksen keskiössä on lopulta ihminen!”
Teknologiaturvaajat-podcastin kuudennessa jaksossa pureudutaan muuttuvaan työhön ja siihen, mikä jaksamistamme tulevaisuudessa kannattelee. Katin kanssa asiasta keskustelevat työuupumusaktivisti, tietokirjailija ja yrittäjä Tanja Lappi sekä Istekin kehittämispäällikkö Sanna Pantsu. Kuuntele jakso 6: Työssä jaksamiseen voi ja pitää vaikuttaa.

Jakso 5: Digitaalinen muutosmatka kohti sujuvampaa Suomea (julkaistu 27.4.2023)

Teknologiaturvaajien uusimmassa jaksossa lähdetään digitaaliselle muutosmatkalle kohti sujuvampaa Suomea. Luvassa on keskustelua digitaalisesta transformaatiosta, palvelukehityksestä ja automatisoituvasta päätöksenteosta, kun Katin kanssa studioon istuvat johtaja Veijo Romppainen Verohallinnosta sekä strategiajohtaja Ari Voutilainen Istekiltä.
Kuuntele jakso 5: Digitaalinen muutosmatka kohti sujuvampaa Suomea

Jakso 4: Suomi vastuullisuuden ajatusjohtajana (julkaistu 13.4.2023)

Teknologiaturvaajien neljännessä jaksossa ollaan vastuullisuuden ytimessä! Mistä yritysten vastuullisuustyön tulisi alkaa? Entä mitä haasteita ja tulevaisuusnäkyviä teema tuo mukanaan? Näihin teemoihin Kati Tuovinen pureutuu yhdessä Code of Conductin perustaja Niina Ratsulan ja Istekin hankinnan ja vastuullisuuden johtaja Laura Ylitalon kanssa.
Kuuntele jakso 4: Suomi vastuullisuuden ajatusjohtajana

Jakso 3: Teknologian nopea kehitys nostaa asiakkaiden odotukset uudelle tasolle (julkaistu 30.3.2023)

Miten häiriökysynnällä mitataan asiakaskokemusta? Entä mitä termillä oikeasti tarkoitetaan? Teknologiaturvaajat-podcastin toisessa jaksossa Kati Tuovinen keskustelee Aiwo Digitalin kehitysjohtaja Hermanni Hyytiälän ja Istekin asiakkuusjohtaja Matti Vilanderin kanssa asiakaslähtöisestä liiketoiminnasta sekä siitä, miten nopeasti kehittyvä teknologia ja digitalisaatio vaikuttavat asiakaskokemukseen.
Kuuntele jakso 3: Teknologian nopea kehitys nostaa asiakkaiden odotukset uudelle tasolle

Jakso 2: Jos vain odotat, olet pahasti myöhässä (julkaistu 16.3.2023)

Tässä jaksossa lähdemme tulevaisuusmatkalle ja tutkimme kiinnostavimpia teknologisia trendejä ja ilmiöitä. Keskustelemme siitä, miten maailmamme tulee muuttumaan niiden myötä ja millaisia mahdollisuuksia tulevaisuuden teknologioihin liittyy. Ja ovatko pelot aiheellisia? Kuulet myös, miten musta joutsen ja harmaa sarvikuono liittyvät tulevaisuuden ilmiöihin. Teknologiaturvaajat-podcastin toisessa jaksossa Kati Tuovisen kanssa keskustelemassa tulevaisuuden teknologioista executive partnerit Patrik Ekström ja Heikki Lahdensuo Gartnerilta sekä strateginen neuvonantaja Juha Tukiainen Istekistä.
Kuuntele jakso 2: Jos vain odotat, olet pahasti myöhässä

Jakso 1: Teknologiaturvaajat istekkiläisyyden sydämenä (julkaistu 2.3.2023)

Mitä teknologiaturvaajat tekevät? Millaisia taitoja tulevaisuuden teknologiaturvaaminen vaatii? Entä mikä merkitys on modernilla johtamisella ja teknologialäpimurroilla?
Näihin kysymyksiin saat vastauksen Teknologiaturvaajat-podcastin ensimmäisessä jaksossa, kun Kati Tuovisen vieraaksi saapuvat Istekin toimitusjohtaja Lassi Koskivuori sekä hallituksen puheenjohtaja Jarmo Puputti.
Kuuntele jakso 1: Teknologiaturvaajat istekkiläisyyden sydämenä