Перейти к содержимому

Kunnat


Keitele

Keitele sijaitsee Pohjois-Savon maakunnan länsiosassa. Kunta kuuluu Pohjois-Savon talousalueeseen ja se on yksi Suomen teollistuneimmista maaseutukunnista. Kunnassa asuu n. 2 400 ihmistä.

Lapinlahti
Lapinlahti sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien, 5-tien ja Savon radan varrella Pohjois-Savossa. Lapinlahti on tulevaisuuteen uskova, vireä, kulttuuri- ja liikuntapitäjä. Kunnassa asuu n. 10 000 ihmistä.
Leppävirta
Leppävirran kunta sijaitsee Pohjois-Savossa Itä-Suomen läänissä, 5-tien ja Saimaan syväväylän varrella. Leppävirta on teollistunut asuin- ja yrityskunta. Kunnassa asuu n. 10 000 ihmistä.
Pielavesi
Pielaveden kunta sijaitsee Pohjois-Savon maakunnan länsiosassa. Pielaveden kunnan päätehtävä on palvella asukkaitaan tavalla, joka turvaa hyvän elämän edellytykset kaikissa elämäntilanteissa. Kunnassa asuu n. 5 000 ihmistä.
Siilinjärvi
Siilinjärvi sijaitsee Pohjois-Savon maakunnan keskiosassa. Kunta on aktiivinen ja kasvava kunta, jossa asuu n. 22 000 ihmistä.
Tervo
Tervo sijaitsee Pohjois-Savon maakunnan länsiosassa. Tervo on suosittu kesämökkikunta, sillä kunnan pinta-alasta kolmasosa on vettä. Kunnassa asuu n. 1 600 ihmistä.
Tuusniemi
Tuusniemi sijaitsee Itä-Suomen keskipisteessä, Kuopion ja Joensuun puolivälissä. Tuusniemi tunnetaan oikeitten immeisten pitäjänä sekä leppoisana kesämökki- ja asuinkuntana, jonka talous on kunnossa ja palvelut pelaavat. Kunnassa asuu n. 2 700 ihmistä.
Vesanto
Vesannon kunta on Itä-Suomen läntisimpiä kuntia. Vesannon vahvuus on yhteisöllisyys. Asuminen on edullista ja tontteja löytyy kirkasvetisten järvien rannoilta sekä keskustasta. Kunnassa asuu n. 2 300 ihmistä.