Tutustu blogikirjoittajiin!


Tero Hemming

Tero Hemming

palvelupäällikkö

Kirjoittaja toimii Istekki Oy:n turvallisuus- ja riskienhallintapalveluissa palvelupäällikkönä. Hänellä on vahva kokemus liiketoimintalähtöisistä tietoturvaratkaisuista ja -teknologioista.


Kati Tuovinen

Kati Tuovinen

johtava konsultti

Istekki on ainutlaatuinen yhteisö, joka tavoittelee omistaja-asiakkaidensa ja kumppaniensa kanssa uudenlaista, aktiivisesti toimivaa verkostoa, jonka avulla Istekki on mukana luomassa ainutlaatuista kehityskykyä ja arvoa verkostossa toimiville osapuolille. Kati Tuovinen on yksi Istekki-yhteisön johtavista asiantuntijoista, joka toimii Istekin yhteistyöverkoston tukemana myös kansallisen UNA-hankkeen hankepäällikkönä.


Katja Sorsa

Katja Sorsa

asiakaspäällikkö

Kirjoittaja toimii Istekki Oy:n asiakaspäällikkönä. Hänellä on pitkä kokemus potilastietojärjestelmien kouluttajana ja asiantuntijana Istekissä sekä sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksessa. Hänen mielenkiinnon kohteina ovat asiakaslähtöisten palvelujen ja hoitotyön kehittäminen.


Marko Ruotsala

Marko Ruotsala

liiketoimintapäällikkö, turvallisuus- ja riskienhallintapalvelut

Kirjoittaja on Istekki Oy:n turvallisuus- ja riskienhallintapalvelut liiketoimintapäällikkö. Erityisesti sote-, maakunta- ja kuntasektoreiden riskilähtöinen kyberturvallisuuden kehittäminen, tietoturvanhallintajärjestelmät ja tietosuoja ovat hänen intohimon kohteina.


Sami Konttinen

Sami Konttinen

projektipäällikkö

Konttinen toimii Istekissä pääasiassa Sote -sektorin projekti- / hankepäällikkönä. Projektipäällikön työtä tukevat substanssiosaaminen sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallinnosta, kokonaisarkkitehtuurista sekä ICT- ja teknologiaratkaisuista. Kirjoittaja on toiminut vastuullisissa tehtävissä niin asiakkaan kuin toimittajan organisaatioissa, joka näkyy projektijohtamisen ja organisaation kehittämisen kannalta laaja-alaisena ja kattavana näkemyksenä.


Harri Varimo

Harri Varimo

ryhmäpäällikkö

Kirjoittaja on Istekki Oy:n asiantuntija säteilyteknisten järjestelmien sekä lääkintäteknologian alueelta. Tavoitteena on luoda asiakkaalle lääketieteellisen teknologian ylläpitopalveluita sekä kehittää asiakkaan kokemaa kokonaispalvelua.