Istekki – parempia palveluita ammattilaisille ja asiakkaille

Digitalisoituva maailma tarjoaa terveyden- ja sosiaalihuollon sekä julkishallinnon ammattilaisille uusia mahdollisuuksia keskittää energiansa ydintekemiseen. Uudet palvelut ja tekniset ratkaisut automatisoivat rutiinitoimenpiteet ja tuovat erilaisen tiedon paremmin käyttäjän ulottuville. Aikaa ja vaivaa säästyy ja ammattilainen voi keskittyä palvelemaan asiakasta ja käyttää aikansa hyödyllisemmin.

Yhteiskunnan jatkuva digitalisoituminen on totuttanut kunta- ja sote-palveluiden käyttäjät toimiviin ja jatkuvasti saatavilla oleviin palveluihin. Näiden palveluiden käyttöönotto ja hyödyntäminen tehostuvat osaavan kumppanin kanssa. Kumppanin joka ymmärtää palveluiden käyttäjiä ja ylläpitäjiä ja heidän tarpeitaan.

Istekki toimii maanlaajuisesti kumppanina uusien palveluiden kehittämisessä, käyttöönotossa ja tuottamisessa. Vankka osaamisemme terveyden ja hyvinvoinnin teknologian ja informaatioratkaisuiden parista luo pohjan onnistuneille digitaalisille palveluhankkeillemme. Emme vain tuota palvelua, vaan opastamme sen käytössä, koulutamme asiakkaan lähituen tai tarjoamme tukipalvelua itse, sekä kehitämme ratkaisuja käyttäjien kokemusten ja tarpeiden pohjalta.

Asiakkaidemme ollessa myös omistajiamme, voimme keskittyä tekemään käyttäjien ja asiakkaiden kannalta mahdollisimman toimivia palveluita, nykyaikaisilla teknologioilla ja tämän päivän käytettävyysvaatimukset huomioiden. Yhdessä parempaa palvelua tarjoten.

Asiakkaamme kertovat
"Uusien digitaalisten työkalujen avulla työaikaa säästyy, tieto liikkuu paremmin ja on tietoturvallisemmin hallinnassa. Tavoitteena on parantaa tietojen hallintaa. Sähköinen arkistointi helpottaa tietojen löydettävyyttä: työn tulokset ovat helposti löydettävissä ja muiden hyödynnettävissä, jolloin päällekkäinen työ vähenee merkittävästi. Paperiakin kulutetaan vähemmän, eli säästämme myös luontoa."

Toni Auvinen

Tuusniemen kunta

"Yhteistyö Istekin kanssa on sujunut hyvin. Projektiosaaminen on tullut Istekiltä ja se on auttanut meitä paljon. Sopimuksemme jatkuu kehitystyöllä ja ylläpidolla: saamme apua silloin kun tarvitaan ja meille apteekkilaisille jää aikaa omaan työhömme."

Susanna Järviluoto, Sairaala-apteekki KYS-sairaala

 

 

Palveluidemme päähyödyt terveyden- ja sosiaalihuollon sekä julkishallinnon ammattilaisille

Toimialariippumattomat palvelut

 • Tarpeeseen sopivat ja skaalautuvat palvelut tukevat päivittäistä työtä
 • Digitaaliset ja turvalliset palvelut pitävät työt käynnissä ja tiedon tallessa
 • Järjestelmät ja palvelut ovat selkeitä käyttää ja tehostavat toimintaa

Sote-palvelut

 • Luotettavia ja helposti käytettäviä kokonaisratkaisuja
 • Tarvittava tieto helposti käytettävissä ja käyttöön liittyvää tukea on helposti saatavilla
 • Automatisoitu tiedonkulku järjestelmien välillä auttaa välttämään tietojen kirjaamista kahteen kertaan
 • Terveydenhuollon tekniikan vaihtolaitteet aina käytettävissä ja tuki lähellä huollon tarpeen tullessa
 • Järjestelmät mahdollistava omaan työhön keskittymisen

Ainutlaatuista Istekissä

 • Kattava julkisen terveydenhuollon ja keskeisten kuntapalvelujen tuntemus samassa organisaatiossamme.
 • Terveyden ja hyvinvoinnin teknologian palveluyksikkö osana yhtiötä, vastaavaa ei ole muualla Suomessa.

Kunta- ja maakuntapalvelut

 • Helposti käytettäviä palveluita ja järjestelmiä
 • Osaamista ja tukea eri työn vaiheisiin
 • Päätöksentekoa tukevaa tietoa
 • Palvelut vähentävät manuaalista työtä ja vapauttavat työpanosta muihin asioihin
 
"Uskon, että tulevaisuudessa asiakas tekee itse paljon enemmän. Teknologia hoitaa mahdollisimman pitkälle työt, jotka eivät vaadi fyysistä läsnäolevaa hoitotyötä. Kaarisairaalassa esimerkiksi vastaanotolle ilmoittautumista nopeutettiin ja palvelun joustavuutta parannettiin itseilmoittautumisen järjestelmillä. Reagointia ja hoidon analysoinnin nopeutta helpotettiin vastasyntyneiden tehohoidon potilasvalvontajärjestelmän avulla, joka ilmoittaa hoidontarpeesta välittömästi henkilökunnalle. Henkilökunta on vaikuttanut tyytyväiseltä, kun ajan voi käyttää potilastyöskentelyyn."
 

Jaana Luostarinen, hankepäällikkö

Istekki Oy

Jaa sivu somessa: