Tervetuloa kuuntelemaan Istekin Teknologiaturvaajat-podcastia, jossa keskustellaan arjen pienistä ja suurista ilmiöistä – nykyhetkessä ja tulevaisuudessa! Podcastissa haastetaan vallitsevia näkemyksiä yhdessä vaihtuvien asiantuntijavieraiden kanssa ja keskustelua johdattaa Istekin teknologiaturvaaja Kati Tuovinen. Kuuntelemalla tätä podcastia opit muun muassa, miten teknologiaturvaajat vaikuttavat koko yhteiskuntaamme, mitä teknologioita tulevaisuus tuo tullessaan ja mikä merkitys on kyberturvallisuudella ja vastuullisuudella. Hyppää mukaan kiinnostavalle matkalle!

Kuuntele Teknologiaturvaajat-podcastia

Jakso 1: Teknologiaturvaajat istekkiläisyyden sydämenä (julkaistu 2.3.2023)

Mitä teknologiaturvaajat tekevät? Millaisia taitoja tulevaisuuden teknologiaturvaaminen vaatii? Entä mikä merkitys on modernilla johtamisella ja teknologialäpimurroilla?
Näihin kysymyksiin saat vastauksen Teknologiaturvaajat-podcastin ensimmäisessä jaksossa, kun Kati Tuovisen vieraaksi saapuvat Istekin toimitusjohtaja Lassi Koskivuori sekä hallituksen puheenjohtaja Jarmo Puputti.
Kuuntele jakso 1: Teknologiaturvaajat istekkiläisyyden sydämenä

 

Jakso 2: Jos vain odotat, olet pahasti myöhässä (julkaistu 16.3.2023)

Tässä jaksossa lähdemme tulevaisuusmatkalle ja tutkimme kiinnostavimpia teknologisia trendejä ja ilmiöitä. Keskustelemme siitä, miten maailmamme tulee muuttumaan niiden myötä ja millaisia mahdollisuuksia tulevaisuuden teknologioihin liittyy. Ja ovatko pelot aiheellisia? Kuulet myös, miten musta joutsen ja harmaa sarvikuono liittyvät tulevaisuuden ilmiöihin. Teknologiaturvaajat-podcastin toisessa jaksossa Kati Tuovisen kanssa keskustelemassa tulevaisuuden teknologioista executive partnerit Patrik Ekström ja Heikki Lahdensuo Gartnerilta sekä strateginen neuvonantaja Juha Tukiainen Istekistä.
Kuuntele jakso 2: Jos vain odotat, olet pahasti myöhässä

Jakso 3: Teknologian nopea kehitys nostaa asiakkaiden odotukset uudelle tasolle (julkaistu 30.3.2023)

Miten häiriökysynnällä mitataan asiakaskokemusta? Entä mitä termillä oikeasti tarkoitetaan? Teknologiaturvaajat-podcastin toisessa jaksossa Kati Tuovinen keskustelee Aiwo Digitalin kehitysjohtaja Hermanni Hyytiälän ja Istekin asiakkuusjohtaja Matti Vilanderin kanssa asiakaslähtöisestä liiketoiminnasta sekä siitä, miten nopeasti kehittyvä teknologia ja digitalisaatio vaikuttavat asiakaskokemukseen.
Kuuntele jakso 3: Teknologian nopea kehitys nostaa asiakkaiden odotukset uudelle tasolle