Olemme joukko julkisten teknologiaratkaisujen asiantuntijoita. Toimimme yhteiskunnan taustavoimina kehittämällä informaatio- ja teknologiapalveluita kunnille sekä terveyden ja hyvinvoinnin sektorille. Tehtävämme on rakentaa uutta digitaalista huomista ja auttaa asiakasomistajiamme menestymään.

Takaisin

Juha Sipilä, Juha Korpelainen ja Markku Rossi Istekki Oy:n hallitukseen

Istekki Oy:n yhtiökokous päätti keskiviikkona 25.5.2022 kasvattaa hallituspaikkojen määrää kahdella, ja uusiksi hallituksen jäseniksi valittiin Juha Korpelainen, vs. Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin johtaja ja kansanedustaja Juha Sipilä. Edellisessä yhtiökokouksessa hallitukseen valittiin uutena jäsenenä maakuntaneuvos Markku Rossi.

Uudet hallituksen jäsenet ovat pitkän linjan ammattilaisia, jotka tuovat mukanaan suuren määrän kokemusta ja vahvaa osaamista. Hallituksen uudella kokoonpanolla lähdetään rakentamaan entistä sujuvampaa Suomea ICMT-keinoin.

”Olen innostunut Istekki Oy:n hallituksen jäsenyydestä, koska pystyn tuomaan päätöksentekoon yhteiskunnallista ja käyttäjälähtöistä tietoa ja kokemusta. Tieto- ja viestintätekniikan osaajien tarve on suorastaan huutava – myös tähän on kiinnitettävä huomiota yhdessä koulutusorganisaatioiden kanssa, jotta myös ICT-palveluiden kasvavalle liiketoiminnalle luodaan edellytykset,” kommentoi maakuntaneuvos Markku Rossi.

Istekin hallitus 25.5.2022 alkaen:

Jarmo Puputti
Hallituksen puheenjohtaja

Kari Janhonen
Hallituksen 1. varapuheenjohtaja

Juha Korpelainen
Hallituksen 2. varapuheenjohtaja

Jaakko Kekoni
Hallituksen 3. varapuheenjohtaja

Satu Keskitalo-Makkonen
Hallituksen jäsen

Kari Laihanen
Hallituksen jäsen

Vesa Lötjönen
Hallituksen jäsen

Markku Rossi
Hallituksen jäsen

Juha Sipilä
Hallituksen jäsen

Juha Sipilän potretti.    Markku Rossin potretti.


Olemme julkisomisteinen osakeyhtiö, jossa omistajina ovat hyvinvointialueet, sairaanhoitopiirit, kunnat, kuntayhtymät ja omistajien strategiset kumppanit. Tarjoamme omistaja-asiakkaillemme strategista kumppanuutta ja kilpailukykyisiä palveluja sekä asiantuntijayhteisön, jolla on laajaa ydinosaamista julkishallinnon ja terveydenhuollon teknologiaratkaisuista.