Olemme joukko julkisten teknologiaratkaisujen asiantuntijoita. Toimimme yhteiskunnan taustavoimina kehittämällä informaatio- ja teknologiapalveluita kunnille sekä terveyden ja hyvinvoinnin sektorille. Tehtävämme on rakentaa uutta digitaalista huomista ja auttaa asiakasomistajiamme menestymään.

Takaisin

Istekki mukana auttamassa Ukrainaa

Turvallisuuden tunne on järkkynyt koko Euroopassa, emmekä olisi voineet kuvitella, että seuraamme sotaa näin läheltä. Ukrainalaiset ovat uuden haastavan tilanteen edessä ja hätä on kova koko yhteiskunnassa. Kaikki humanitäärinen apu alueelle on tärkeää. Haluamme tukea ukrainalaisia tämän järkyttävän kriisin keskellä  25 000 euron lahjoituksella, joka kohdistuu lääkinnällisiin tarvikkeisiin, kuten ensiapupakkauksiin ja kenttäsairaalavälineistöön. Välitämme tukemme Kauppakamarin mahdollistaman kanavan kautta.

Tuemme myös henkilöstöämme kriisin aiheuttamien tunteiden käsittelyssä.

Lisätiedot: 
Lasse Koskivuori 
toimitusjohtaja
lasse.koskivuori@istekki.fi

Ukrainan lippu sydämen muodossa


Olemme julkisomisteinen osakeyhtiö, jossa omistajina ovat hyvinvointialueet, sairaanhoitopiirit, kunnat, kuntayhtymät ja omistajien strategiset kumppanit. Tarjoamme omistaja-asiakkaillemme strategista kumppanuutta ja kilpailukykyisiä palveluja sekä asiantuntijayhteisön, jolla on laajaa ydinosaamista julkishallinnon ja terveydenhuollon teknologiaratkaisuista.