Olemme joukko julkisten teknologiaratkaisujen asiantuntijoita. Toimimme yhteiskunnan taustavoimina kehittämällä informaatio- ja teknologiapalveluita kunnille sekä terveyden ja hyvinvoinnin sektorille. Tehtävämme on rakentaa uutta digitaalista huomista ja auttaa asiakasomistajiamme menestymään.

Takaisin

Istekki mukana Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivillä

Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät ovat alamme suurin messu- ja koulutustapahtuma. Tänä vuonna ATK-päivät järjestetään Jyväskylässä 9.-11.5. ja me olemme tietenkin mukana näytteilleasettajana. 

Tule kuulemaan lisää palveluistamme, kuten hyvinvointialueiden icmt-valmistelusta, tiedolla johtamisesta, kyberturvallisuudesta sekä sähköisestä asioinnista. Löydät meidät B-hallista, osastolta B18.

Ps. Osastollamme pääset testaamaan reaktiokykyäsi – oletko Suomen nopein tietoturvaaja? Nopeimmat palkitaan!

Nähdään Jyväskylässä! 


Olemme julkisomisteinen osakeyhtiö, jossa omistajina ovat hyvinvointialueet, sairaanhoitopiirit, kunnat, kuntayhtymät ja omistajien strategiset kumppanit. Tarjoamme omistaja-asiakkaillemme strategista kumppanuutta ja kilpailukykyisiä palveluja sekä asiantuntijayhteisön, jolla on laajaa ydinosaamista julkishallinnon ja terveydenhuollon teknologiaratkaisuista.