Olemme joukko julkisten teknologiaratkaisujen asiantuntijoita. Toimimme yhteiskunnan taustavoimina kehittämällä informaatio- ja teknologiapalveluita kunnille sekä terveyden ja hyvinvoinnin sektorille. Tehtävämme on rakentaa uutta digitaalista huomista ja auttaa asiakasomistajiamme menestymään.

Takaisin

Istekki ja Monetra tarjoavat kokonaisvaltaisen IsMo-konseptin tuleville hyvinvointialueille

Istekki ja Monetra tarjoavat kokonaisvaltaisen IsMo-konseptin tuleville hyvinvointialueille

Istekki Oy ja Monetra Oy tarjoavat tuleville hyvinvointialueille kokonaisvaltaiset talous- ja henkilöstöhallinnon (TaHe) palvelut sekä niihin liittyvät ICT-palvelut.

Yhteinen IsMo-konseptimme sisältää ICT-ympäristöt päätelaitteineen, tarvittavat viestintä- ja tiedonhallintaratkaisut, talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmät sekä niihin liittyvät tietovirrat ja tiedolla johtamisen ratkaisut. ”Olemme tehneet Monetran kanssa hyvää yhteistyötä heidän toimintaympäristönsä laajentumisen puitteissa ja nyt päätimme yhdistää voimamme auttaaksemme hyvinvointialueita toiminnan käynnistämisessä”, Istekin toimitusjohtaja Lasse Koskivuori kertoo. ”Olemme luonnollisesti halukkaita tarjoamaan vastaavaa kokonaiskonseptia myös muiden kumppaneidemme kanssa eri toimialoille ja -alueille”, hän jatkaa.

”Tunnistimme, että voimme Istekin kanssa vastata hyvinvointialueiden tuleviin tarpeisiin yhteisen konseptimme avulla. IsMo-konseptimme ratkaisee TaHe- ja ICT-ympäristöjen yhteensopivuuden tulevaisuudessa”, Monetran toimitusjohtaja Päivi Pitkänen toteaa.

Yhdessä pystymme luomaan toimivimmat ratkaisut tuleville hyvinvointialueille.

Lisätiedot:

Lasse Koskivuori
toimitusjohtaja, Istekki Oy
lasse.koskivuori@istekki.fi
044 4341 234

Päivi Pitkänen
toimitusjohtaja, Monetra Oy
paivi.pitkanen@monetra.fi
040 5748 106


Olemme julkisomisteinen osakeyhtiö, jossa omistajina ovat hyvinvointialueet, sairaanhoitopiirit, kunnat, kuntayhtymät ja omistajien strategiset kumppanit. Tarjoamme omistaja-asiakkaillemme strategista kumppanuutta ja kilpailukykyisiä palveluja sekä asiantuntijayhteisön, jolla on laajaa ydinosaamista julkishallinnon ja terveydenhuollon teknologiaratkaisuista.