Olemme joukko julkisten teknologiaratkaisujen asiantuntijoita. Toimimme yhteiskunnan taustavoimina kehittämällä informaatio- ja teknologiapalveluita kunnille sekä terveyden ja hyvinvoinnin sektorille. Tehtävämme on rakentaa uutta digitaalista huomista ja auttaa asiakasomistajiamme menestymään.

Takaisin

Istekille sopimus kulunvalvonnan kokonaispalvelun toimittamisesta Pohjois-Savon sairaanhoitopiirille

Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kiinteistöhallinto on allekirjoittanut Istekin kanssa sopimuksen, jolla he hankkivat kokonaispalveluna kulunvalvontajärjestelmän, laitteet ja ylläpidon Kuopion yliopistollisen sairaalan kaikkiin rakennuksiin, mukaan lukien uudiskohteet ja laajennusta on mahdollista tehdä tulevaisuudessa koko hyvinvointialueelle.  

“Valmistelimme hankinnan asiakkaan kanssa tiiviissä yhteistyössä, jossa yhdistettiin asiakkaan kiinteistöasiantuntemus Istekin tekniseen asiantuntijuuteen. Yhteisellä tekemisellä ja ammattitaidolla saatiin asiakkaan tarpeisiin sopiva järjestelmä,” kommentoi Istekin asiakaspäällikkö Katja Sorsa

”Harkinnan jälkeen katsoimme sairaanhoitopiirin kannalta tarkoituksenmukaisimmaksi hankkia uusi kulunvalvonta kokonaispalveluna Istekiltä. Palvelun käyttämisellä sairaanhoitopiirin asiantuntijat saivat keskittyä uudelle järjestelmälle asetettaviin vaatimuksiin Istekin vastatessa kilpailutusprosessista ja järjestelmän toiminnasta. Yhteistyö Istekin kanssa oli ongelmatonta”, kommentoi Hannu Lahti PSSHP:ltä.

Kustannustehokkaat puitesopimuskumppanit  

Tarjoamme asiakasomistajillemme kiinteistöjen turvallisuuspalveluita, aina tarpeen kartoituksesta tuki- ja ylläpitopalveluihin asti. Mahdollistamme ja räätälöimme turvallisuusratkaisut vastaamaan erilaisiin tarpeisiin.  
 
PSSHP:n sopimuksen taustalla on Istekin kilpailuttama turvallisuusjärjestelmien puitesopimus, jossa on mukana kolme toimittajaa. Järjestelmistä siihen kuuluvat kulunvalvonnan lisäksi sähköinen lukitus, ovipuhelimet, kameravalvonta, äänentoisto ja rikosilmoitinjärjestelmät. Palveluiden tuottamiseen käytämme kustannustehokkaita puitesopimuskumppaneita, joten asiakkaamme säästyy kilpailutukselta ja hyötyy Istekin suuret volyymit kattavasta hinnoittelusta. Projektin toteutus käynnistyy välittömästi ja on kestoltaan kaksivuotinen.  

Kuvituskuva, jossa henkilö on avaamassa ovea avainkortilla.


Olemme julkisomisteinen osakeyhtiö, jossa omistajina ovat hyvinvointialueet, kunnat, kuntayhtymät ja omistajien strategiset kumppanit. Tarjoamme omistaja-asiakkaillemme strategista kumppanuutta ja kilpailukykyisiä palveluja sekä asiantuntijayhteisön, jolla on laajaa ydinosaamista julkishallinnon ja terveydenhuollon teknologiaratkaisuista.