Takaisin

Katja Patojoki Istekin HR-johtajaksi

Istekki Oy:n henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty kasvatust.maist. Katja Patojoki. Patojoella on yli 20 vuoden kokemus monipuolisista henkilöstöjohtajan tehtävissä sekä johtoryhmätyöskentelystä erityisesti erilaisissa kasvu- ja muutostilanteissa. Ennen Istekkiä hän on työskennellyt mm. Fonecta Oy:ssä ja Fazerilla. 

”Istekin tehtävänä on mahdollistaa asiakasomistajiemme tärkeä työ julkishallinnossa ja terveydenhuollossa. Istekkiläisten ammattitaidosta ja hyvinvoinnista huolehtiminen on meille keskeistä ja uskon, että Katjan mukanaan tuoma kokemus auttaa meitä kehittämään Istekistä entistä parempaa työpaikkaa kaikille ammatilaisillemme. Katjan muutosjohtamisen osaaminen myös tukee Istekin vahvaa kasvua ja täydentää hyvin johtoryhmämme osaamista”, kertoo Istekki Oy:n toimitusjohtaja Lasse Koskivuori.

”Tuntuu hienolta päästä mukaan yritykseen, joka tekee yhteiskunnallisesti todella merkityksellistä työtä ja jossa arvostetaan pitkäjänteistä ja vastuullista henkilöstöjohtamista. Työntekijäkokemuksen kehittämiseen on Istekissä panostettu, joka näkyy mm. tuoreesta Innostavimmat työpaikat -tunnustuksesta. Hyppään innolla mukaan jatkamaan tätä työtä ja rakentamaan omalta osaltani sujuvampaa Suomea”, Katja Patojoki toteaa.

Istekki Oy on täysin suomalainen kasvava ja kehittyvä noin 700 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio, joka toimii valtakunnallisesti muun muassa vahvana SOTE-organisaatioiden ja kuntien palveluintegraattorina. Istekki tunnetaan luotettavana kumppanina ja asiakasomistajia yrityksellä on jo yli 50. Yhtiö tarjoaa räätälöityjä palveluita ja ratkaisuja helpottamaan asiakasomistajiensa arkea. Vuonna 2020 yhtiön liikevaihto oli noin 150 miljoonaa euroa. Istekin toimipisteet sijaitsevat Kuopiossa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa. 

Lisätietoja:
Lasse Koskivuori
toimitusjohtaja 
+358 44 434 1234 
lasse.koskivuori(at)istekki.fi