Siirry sisältöön

 

 

Istekki Oy:n pääkonttori muuttaa Technopoliksen uuteen tornitaloon

 

Istekki Oy on solminut Technopoliksen kanssa sopimuksen Kuopion Viestikatu 3:n toimitilojen siirtymisestä Viestikatu 7:ään rakennettavaan tornitaloon kesällä 2020.

 

Istekin henkilöstömäärän ennustetaan kasvavan, vuonna 2020 Viestikadulla on ennakoitu työskentelevän noin 360 henkilöä. Laajeneminen nykyisessä rakennuksessa on ollut mahdollista vain, mikäli tiloja on vapautunut muilta vuokralaisilta. Nyt tila on käymässä vähiin, joka on pakottanut yhtiön miettimään uusia vaihtoehtoja.

Uudet toimitilat Viestikadun tornitalossa tarjoavat mahdollisuuden parantaa tilatehokkuutta ja hyvän tilaisuuden Istekin työympäristön kehittämiseen.

”Toimialamme edellyttää modernia työympäristöä. Uusien toimitilojen myötä pääsemme suunnittelemaan uuden työympäristömme nykyvaatimukset huomioon ottaen. Viimeisintä  teknologiaa hyödyntäen voimme optimoida toimintaamme ja sitä kautta saada myös kustannussäästöjä”, toimitusjohtaja Lasse Koskivuori toteaa.

”On hienoa saada Istekki tornitalomme ankkuriasiakkaaksi. Heille on suunnitteilla moderni ja inspiroiva monitilatoimisto, jonka kehitystyössä otetaan huomioon muuttuva työelämä, työntekijöiden erilaiset tarpeet ja työntekemisen tavat. Technopolis toteuttaa Istekille kokonaisvaltaisen tilamallin, joka on mahdollista soveltaa myös heidän muihin toimipisteisiinsä”, Technopolis Kuopion johtaja Hannu Eronen kertoo. 

 

Lisätietoja: 

Lasse Koskivuori

toimitusjohtaja, Istekki Oy

puh. 044 4341 234, sähköposti: lasse.koskivuori@istekki.fi

 

Tornitalon havainnekuva 

Kuva: Technopolis

 

Istekki on suomalainen, kasvava ja kehittyvä noin 570 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa asiakasomistajilleen arvoa tuottavia palveluja rakentaessaan sujuvampaa suomea. Toimimme valtakunnallisesti vahvana SOTE-organisaatioiden ja kuntien palveluintegraattorina. Visionamme on olla tärkeimmän työn arvostettu mahdollistaja Suomessa. Meidät tunnetaan luotettavana kumppanina ja asiakasomistajia meillä on jo lähes 50 ympäri Suomen. Olemme ICMT –toimialan parhaiden osaajien innostava työyhteisö, jossa on mahdollista oppia ja uudistua jatkuvasti. 

Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli noin 113 miljoonaa euroa. Pääkonttorimme sijaitsee Kuopiossa, jonka lisäksi meillä on toimipisteet Tampereella ja Jyväskylässä. Istekille on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys ja Avainlippu -merkkien käyttöoikeus. 

 

Takaisin

Istekki ja Tietosuojamalli.fi yhteistyössä paremman tietosuojan puolesta

Istekki ja Tietosuojamalli.fi yhteistyössä paremman tietosuojan puolesta

06.11.2017


Istekki ja Tietosuojamalli.fi-palvelua kehittävä Agendium Oy ovat lähteneet yhteistyössä auttamaan organisaatioita tietosuojatyössä. Vaatimustenmukaisuus EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR, General Data Protection Regulation) kanssa edellyttää organisaatioilta paljon uudenlaista selvitystyötä ja dokumentointia. Siirtymäaika asetukseen päättyy 25.5.2018, jota ennen pula kyvykkäästä avusta ja resursseista asian toteuttamiseen tulee olemaan ilmeinen.

Yhdessä Istekki ja Tietosuojamalli pystyvät tarjoamaan kokonaisuuden, jossa yhdistyvät asiakkaan toiminnan ymmärtävä asiantuntijatuki sekä markkinoiden ketterin teknologiakerros, mahdollistaen kustannustehokkaan toimintamallin ilman kompromisseja laadun suhteen.

Istekin liiketoimintapäällikkö Marko Ruotsala kertoo Istekin tukevan asiakkaitansa monipuolisesti heille erityisen tärkeiden tietosuoja- ja tietoturva-asioiden parissa. ”Halumme olla johtava digitalisoituvan julkisen sektorin rakentaja ja mahdollistaja Suomessa. Tietosuoja-asiat muodostavat asiakkaillemme tärkeän ja ajankohtaisen haasteen, jossa haluamme olla tukemassa mahdollisimman monia.”

Istekille tärkeää on tiivis yhteistyö ja palvelun kehittäminen yhdessä Tietosuojamallin kanssa jatkossa. ”Meille oli tärkeää löytää kumppani, joka pystyy reagoimaan palautteeseemme ja jolle palvelun jatkuva kehittäminen on ydintekemistä.”

Agendium Oy:n toimitusjohtaja Ismo Paananen näkee roolituksen yhteistyössä erittäin toimivana. ”Istekki on paras taho auttamaan asiakasta heidän erityistarpeissaan, samalla kun meidän on järkevintä keskittyä pitämään Tietosuojamalli ajan tasalla jatkuvasti tarkentuvien tietosuojatulkintojen kanssa.”

Paanasen mukaan paras tapa tietosuoja-asetukseen reagointiin on hyödyntää teknologiaa, mutta tukeutua asiantuntijoiden osaamiseen ongelmakohdissa. ”Hyvä tietosuoja on ennen kaikkea looginen haaste, jossa työkalu voi auttaa ymmärtämään ja dokumentoimaan perusteet, asiantuntija löytämään parhaat toimintatavat hankalissa avainkohdissa.”

Lisätietoa:
Marko Ruotsala, liiketoimintapäällikkö, Istekki, 040 8080 786, marko.ruotsala@istekki.fi

Ismo Paananen, toimitusjohtaja, Agendium Oy, 040 728 8299, ismo.paananen@agendium.com

Istekki on kasvava ja kehittyvä yli 450 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio, joka toimii eri puolilla Suomea muun muassa vahvana SOTE-organisaatioiden toimijana. Istekin visiona on olla halutuin ja uusiutumiskykyisin digitalisoituvan julkisen sektorin rakentaja ja mahdollistaja Suomessa.

Tietosuojamalli on Suomen johtava digipalvelu tietosuojan hallintaan. Sen avulla käyttäjä ymmärtää GDPR-asetuksen ja hyvän tietosuojan elementit, dokumentoi vaaditut asiat ja osallistaa tarvittavat ihmiset mukaan tietosuojatyöhön. Tietosuojamalli-palvelun tarjoaa ja on kehittänyt suomalainen Agendium Oy -ohjelmistoyritys.
 


06.11.2017Jaa sivu somessa: