Siirry sisältöön

 

 

Istekki Oy:n pääkonttori muuttaa Technopoliksen uuteen tornitaloon

 

Istekki Oy on solminut Technopoliksen kanssa sopimuksen Kuopion Viestikatu 3:n toimitilojen siirtymisestä Viestikatu 7:ään rakennettavaan tornitaloon kesällä 2020.

 

Istekin henkilöstömäärän ennustetaan kasvavan, vuonna 2020 Viestikadulla on ennakoitu työskentelevän noin 360 henkilöä. Laajeneminen nykyisessä rakennuksessa on ollut mahdollista vain, mikäli tiloja on vapautunut muilta vuokralaisilta. Nyt tila on käymässä vähiin, joka on pakottanut yhtiön miettimään uusia vaihtoehtoja.

Uudet toimitilat Viestikadun tornitalossa tarjoavat mahdollisuuden parantaa tilatehokkuutta ja hyvän tilaisuuden Istekin työympäristön kehittämiseen.

”Toimialamme edellyttää modernia työympäristöä. Uusien toimitilojen myötä pääsemme suunnittelemaan uuden työympäristömme nykyvaatimukset huomioon ottaen. Viimeisintä  teknologiaa hyödyntäen voimme optimoida toimintaamme ja sitä kautta saada myös kustannussäästöjä”, toimitusjohtaja Lasse Koskivuori toteaa.

”On hienoa saada Istekki tornitalomme ankkuriasiakkaaksi. Heille on suunnitteilla moderni ja inspiroiva monitilatoimisto, jonka kehitystyössä otetaan huomioon muuttuva työelämä, työntekijöiden erilaiset tarpeet ja työntekemisen tavat. Technopolis toteuttaa Istekille kokonaisvaltaisen tilamallin, joka on mahdollista soveltaa myös heidän muihin toimipisteisiinsä”, Technopolis Kuopion johtaja Hannu Eronen kertoo. 

 

Lisätietoja: 

Lasse Koskivuori

toimitusjohtaja, Istekki Oy

puh. 044 4341 234, sähköposti: lasse.koskivuori@istekki.fi

 

Tornitalon havainnekuva 

Kuva: Technopolis

 

Istekki on suomalainen, kasvava ja kehittyvä noin 570 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa asiakasomistajilleen arvoa tuottavia palveluja rakentaessaan sujuvampaa suomea. Toimimme valtakunnallisesti vahvana SOTE-organisaatioiden ja kuntien palveluintegraattorina. Visionamme on olla tärkeimmän työn arvostettu mahdollistaja Suomessa. Meidät tunnetaan luotettavana kumppanina ja asiakasomistajia meillä on jo lähes 50 ympäri Suomen. Olemme ICMT –toimialan parhaiden osaajien innostava työyhteisö, jossa on mahdollista oppia ja uudistua jatkuvasti. 

Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli noin 113 miljoonaa euroa. Pääkonttorimme sijaitsee Kuopiossa, jonka lisäksi meillä on toimipisteet Tampereella ja Jyväskylässä. Istekille on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys ja Avainlippu -merkkien käyttöoikeus. 

 

Takaisin

eMaaseudun ja Istekin kuntatilaisuuksista tietoa digitaaliseen muutokseen

eMaaseudun ja Istekin kuntatilaisuuksista tietoa digitaaliseen muutokseen

15.03.2017


Kuntakentässä eletään muutoksen aikaa: maakuntauudistus muuttaa palvelujemme rakenteita ja järjestämisvastuita ja samaan aikaan digitaalisuudesta odotetaan paljon tulevaisuuden palvelujen laadun, saavutettavuuden ja tehokkuuden näkökulmista.

Miten tulevaisuuden kunnassa digitaalisuudesta tulee konkretiaa?

Palvelu Tulevaisuuteen: eMaaseutu & Istekkki järjestävät kuntien päättäjille ja toimialajohdolle kaksi kuntatilaisuutta, joissa tarjotaan tietoa digitalisaatiosta ja sen mukanaan tuomista mahdollisuuksista.

Miten maakuntauudistus vaikuttaa kuntiimme ja miten digitaalinen muutos tehdään? Istekin ja Palvelu tulevaisuuteen: eMaaseutu -hankkeen seuduttaisissa keskustelutilaisuuksissa tarjotaan infoa, muutossytykkeitä ja mahdollisuuksia uuden keskustelun ja yhteistyön käynnistämiseen.

Tule mukaan erityisesti kuntien päättäjille ja toimialajohtajille suunnattuihin vapaamuotoisiin puolen päivän keskustelutilaisuuksiin. Tilaisuuksissa käsittelemme mm. seuraavia aiheita:

  • Mitä sote- ja maakuntauudistus tarkoittavat käytännössä?
  • Mikä on kuntien nykytila, tavoitetila ja kehittämistarpeet?
  • Mitä tehdään muissa kunnissa, maakunnissa, maailmalla?
  • Mitä Istekki tarjoaa: mitä palveluja pitäisi uudistaa? Missä eMaaseutu voi auttaa: onko tarvetta kokeiluihin tai pilotointeihin?

Kutsutilaisuus Ylä-Savon seudun kunnille (Iisalmi, Kiuruvesi, Lapinlahti, Sonkajärvi, Vieremä) Iisalmen kulttuuritalolla 6.4.2017 klo 12 -15.

 

Lisätietoja tapahtumasta:

Minna Jaakkola

Palvelu tulevaisuuteen: eMaaseutu

 


15.03.2017Jaa sivu somessa: