Siirry sisältöön

 

 

Istekki Oy:n pääkonttori muuttaa Technopoliksen uuteen tornitaloon

 

Istekki Oy on solminut Technopoliksen kanssa sopimuksen Kuopion Viestikatu 3:n toimitilojen siirtymisestä Viestikatu 7:ään rakennettavaan tornitaloon kesällä 2020.

 

Istekin henkilöstömäärän ennustetaan kasvavan, vuonna 2020 Viestikadulla on ennakoitu työskentelevän noin 360 henkilöä. Laajeneminen nykyisessä rakennuksessa on ollut mahdollista vain, mikäli tiloja on vapautunut muilta vuokralaisilta. Nyt tila on käymässä vähiin, joka on pakottanut yhtiön miettimään uusia vaihtoehtoja.

Uudet toimitilat Viestikadun tornitalossa tarjoavat mahdollisuuden parantaa tilatehokkuutta ja hyvän tilaisuuden Istekin työympäristön kehittämiseen.

”Toimialamme edellyttää modernia työympäristöä. Uusien toimitilojen myötä pääsemme suunnittelemaan uuden työympäristömme nykyvaatimukset huomioon ottaen. Viimeisintä  teknologiaa hyödyntäen voimme optimoida toimintaamme ja sitä kautta saada myös kustannussäästöjä”, toimitusjohtaja Lasse Koskivuori toteaa.

”On hienoa saada Istekki tornitalomme ankkuriasiakkaaksi. Heille on suunnitteilla moderni ja inspiroiva monitilatoimisto, jonka kehitystyössä otetaan huomioon muuttuva työelämä, työntekijöiden erilaiset tarpeet ja työntekemisen tavat. Technopolis toteuttaa Istekille kokonaisvaltaisen tilamallin, joka on mahdollista soveltaa myös heidän muihin toimipisteisiinsä”, Technopolis Kuopion johtaja Hannu Eronen kertoo. 

 

Lisätietoja: 

Lasse Koskivuori

toimitusjohtaja, Istekki Oy

puh. 044 4341 234, sähköposti: lasse.koskivuori@istekki.fi

 

Tornitalon havainnekuva 

Kuva: Technopolis

 

Istekki on suomalainen, kasvava ja kehittyvä noin 570 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa asiakasomistajilleen arvoa tuottavia palveluja rakentaessaan sujuvampaa suomea. Toimimme valtakunnallisesti vahvana SOTE-organisaatioiden ja kuntien palveluintegraattorina. Visionamme on olla tärkeimmän työn arvostettu mahdollistaja Suomessa. Meidät tunnetaan luotettavana kumppanina ja asiakasomistajia meillä on jo lähes 50 ympäri Suomen. Olemme ICMT –toimialan parhaiden osaajien innostava työyhteisö, jossa on mahdollista oppia ja uudistua jatkuvasti. 

Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli noin 113 miljoonaa euroa. Pääkonttorimme sijaitsee Kuopiossa, jonka lisäksi meillä on toimipisteet Tampereella ja Jyväskylässä. Istekille on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys ja Avainlippu -merkkien käyttöoikeus. 

 

Takaisin

Terveysteknologian puitesopimus vauhdittaa lääkehuollon automatisointia sairaaloissa ja terveyskeskuksissa

Terveysteknologian puitesopimus vauhdittaa lääkehuollon automatisointia sairaaloissa ja terveyskeskuksissa

06.11.2017


 

Terveysteknologiayritys NewIcon Oy ja Istekki Oy ovat solmineet kuuden vuoden puitesopimuksen eMED ICON -älylääkekaapeista. Sopimuksen piirissä ovat Istekin asiakasomistajat: seitsemän sairaanhoitopiiriä, neljä kaupunkia, yksitoista kuntaa ja yksi kuntayhtymä. Puitesopimus vauhdittaa lääkehuollon automatisointia sairaaloissa ja terveyskeskuksissa. Ensimmäisenä liikkeellä on Pirkanmaan sairaanhoitopiiri, joka hankkii kuusi älylääkekaappia Tampereen yliopistolliseen sairaalaan.

ICT-palveluita asiakasomistajilleen tuottava Istekki on kilpailuttanut älylääkekaappihankinnan ja toimittaa uutta teknologiaa kuukausimaksullisena palveluna. Istekin tarjoaman palvelun ansiosta organisaatioiden ei tarvitse investoida laitteisiin itse, mikä helpottaa terveysteknologian käyttöönottoa sairaaloissa ja terveyskeskuksissa.

– Asiakasomistajamme säästävät resurssejaan ja vähintään puoli vuotta työaikaa siinä, että olemme tehneet vaativan kilpailutuksen heidän puolestaan. Kaikilla omistajillamme oli mahdollisuus osallistua vaatimusmäärittelyyn, kuvailee Istekki Oy:n kehittämispäällikkö Harri Kumpulainen.

NewIcon Oy odottaa puitesopimuksen tuovan tilauksia useiden miljoonien eurojen edestä. Puitesopimus avaa ovet terveyskeskuksiin, kun tähän mennessä NewIcon on toimittanut älylääkekaappeja vain sairaaloihin. Esimerkiksi Kuopion yliopistollisessa sairaalassa on ollut 64 älylääkekaappia jo vuodesta 2015 saakka. 

– Sopimus tuo meidät lähemmäs perusterveydenhuoltoa. Sopimuksen avulla yliopisto- ja keskussairaaloiden lisäksi Istekin asiakasomistajakunnilla ja -kuntayhtymillä on mahdollisuus hankkia älylääkekaappeja. Älylääkekaapit tuovat selkeitä säästöjä lääkehuollon prosessin eri vaiheisiin ja parantavat potilasturvallisuutta, kertoo NewIcon Oy:n avainasiakaspäällikkö Lauri Rissanen.

Lääkehuoltoa automatisoidaan potilasturvallisuuden lisäksi lääkkeiden saatavuuden parantamiseksi. Automaatiolla haetaan lääkehuoltoon myös kustannussäästöjä, joita syntyy esimerkiksi vähentyneestä lääkehävikistä.

– Syntyneet säästöt asiakasomistajamme voivat kohdentaa toiminnan kehittämiseen eri osa-alueilla, arvioi Kumpulainen ja jatkaa, että on hienoa lähteä kehittämään yhteistyössä NewIconin kanssa suomalaista lääkehuoltoa.

 

 

NEWICON OY on vuonna 2007 perustettu terveysteknologiayritys, joka on Suomen markkinajohtaja apteekkien lääkevarastoautomaatiossa. Fixu-automaateille on myönnetty Avainlippu-tunnus merkiksi suomalaisesta työstä. Yritys on toimittanut lääkehuollon automaatioratkaisuja lähes sataan apteekkiin ja sairaala-apteekkiin Suomessa, Tanskassa, Venäjällä, Israelissa ja Iranissa. Henkilökuntaa on yli 50. Yrityksellä on käytössään sertifioitu ISO 9001 -laatujärjestelmä.

ISTEKKI OY on kasvava ja kehittyvä yli 450 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio, joka toimii eri puolilla Suomea muun muassa vahvana SOTE-organisaatioiden toimijana.

 

Lisätietoja:

Harri Kumpulainen
Kehittämispäällikkö
Puh. 0400 681028
harri.kumpulainen@istekki.fi

Lauri Rissanen
Avainasiakaspäällikkö
Puh. 045 663 4334
lauri.rissanen@newicon.fi

 

 

 


06.11.2017Jaa sivu somessa: