Istekki Oy:n pääkonttori muuttaa Technopoliksen uuteen tornitaloon

 

Istekki Oy on solminut Technopoliksen kanssa sopimuksen Kuopion Viestikatu 3:n toimitilojen siirtymisestä Viestikatu 7:ään rakennettavaan tornitaloon kesällä 2020.

 

Istekin henkilöstömäärän ennustetaan kasvavan, vuonna 2020 Viestikadulla on ennakoitu työskentelevän noin 360 henkilöä. Laajeneminen nykyisessä rakennuksessa on ollut mahdollista vain, mikäli tiloja on vapautunut muilta vuokralaisilta. Nyt tila on käymässä vähiin, joka on pakottanut yhtiön miettimään uusia vaihtoehtoja.

Uudet toimitilat Viestikadun tornitalossa tarjoavat mahdollisuuden parantaa tilatehokkuutta ja hyvän tilaisuuden Istekin työympäristön kehittämiseen.

”Toimialamme edellyttää modernia työympäristöä. Uusien toimitilojen myötä pääsemme suunnittelemaan uuden työympäristömme nykyvaatimukset huomioon ottaen. Viimeisintä  teknologiaa hyödyntäen voimme optimoida toimintaamme ja sitä kautta saada myös kustannussäästöjä”, toimitusjohtaja Lasse Koskivuori toteaa.

”On hienoa saada Istekki tornitalomme ankkuriasiakkaaksi. Heille on suunnitteilla moderni ja inspiroiva monitilatoimisto, jonka kehitystyössä otetaan huomioon muuttuva työelämä, työntekijöiden erilaiset tarpeet ja työntekemisen tavat. Technopolis toteuttaa Istekille kokonaisvaltaisen tilamallin, joka on mahdollista soveltaa myös heidän muihin toimipisteisiinsä”, Technopolis Kuopion johtaja Hannu Eronen kertoo. 

 

Lisätietoja: 

Lasse Koskivuori

toimitusjohtaja, Istekki Oy

puh. 044 4341 234, sähköposti: lasse.koskivuori@istekki.fi

 

Tornitalon havainnekuva 

Kuva: Technopolis

 

Istekki on suomalainen, kasvava ja kehittyvä noin 570 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa asiakasomistajilleen arvoa tuottavia palveluja rakentaessaan sujuvampaa suomea. Toimimme valtakunnallisesti vahvana SOTE-organisaatioiden ja kuntien palveluintegraattorina. Visionamme on olla tärkeimmän työn arvostettu mahdollistaja Suomessa. Meidät tunnetaan luotettavana kumppanina ja asiakasomistajia meillä on jo lähes 50 ympäri Suomen. Olemme ICMT –toimialan parhaiden osaajien innostava työyhteisö, jossa on mahdollista oppia ja uudistua jatkuvasti. 

Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli noin 113 miljoonaa euroa. Pääkonttorimme sijaitsee Kuopiossa, jonka lisäksi meillä on toimipisteet Tampereella ja Jyväskylässä. Istekille on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys ja Avainlippu -merkkien käyttöoikeus. 

 

Takaisin

Lasse Koskivuoresta toimitusjohtaja

Istekin toimitusjohtajaksi Lasse Koskivuori

Istekki Oy:n hallitus on nimittänyt Lasse Koskivuoren yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi. Koskivuori on toiminut yhtiön väliaikaisena toimitusjohtajana heinäkuusta 2018 alkaen. Istekin palveluksessa hän on työskennellyt vuodesta 2014 Liiketoiminnoista vastaavana johtajana sekä asiakkuus- ja myyntijohtajana.

Koskivuori omaa laaja-alaisen liiketoiminnan johtajakokemuksen esim. DNA Oy:stä, KPY Palvelut Oy:stä ja WM Data Oy:stä. Työurallaan hän on toiminut toimitusjohtajana mm. Teamcom Oy:ssä.

”Lasse on ottanut hienosti haltuun Istekin toimitusjohtajan tehtävät ja lähtenyt vahvasti kehittämään yhtiötä ja uudistamaan sen strategiaa. Hänellä on vahvat näkemykset kehittämisen painopistealueista ja uskomme hallituksessa hyvin toimivaan yhteistyöhön. Uskomme, että Lassen avulla yhtiö kehittyy haluttuun suuntaan”, sanoo Kari Janhonen.  

”Istekki tulee olemaan asiakasomistajilleen terveydenhuollon ja kuntien toimintaa tukeva palveluyhtiö joka tuottaa kokonaisvaltaisia informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian palveluita. Tavoitteena on tuottaa asiakkaille mitattavaa arvoa.  Istekki on kasvanut ja kehittynyt ja nyt on aika varmistaa, että olemme jatkossakin ICMT –toimialan parhaiden osaajien innostava työyhteisö, jossa opitaan ja uudistutaan jatkuvasti yhtiönä ja yksilöinä”, sanoo Koskivuori.

Lisätiedot:

Kari Janhonen, Istekki Oy:n hallituksen puheenjohtaja, p. 044-7172078
Lasse Koskivuori, Istekki Oy:n toimitusjohtaja, p. 044-4341234

Jaa sivu somessa: