Siirry sisältöön

Istekki mukana tukemassa toimintaa ja tuottamassa sisältöjä OpiTietosuojaa.fi -palvelussa

30.12.2016


OpiTietosuojaa.fi -palvelusta löydät kaiken oleellisen liittyen tietosuoja-asioiden itseopiskeluun. Erityisesti organisaation johdolle, tietosuojavastaaville sekä ICT-henkilöstölle palvelusta on apua parhaiden tietosuojakäytänteiden luomisessa työpaikalla.

- Kehitämme Istekissä turvallisia ja yksityisyyttä kunnioittavia informaatio- ja terveyden ja hyvinvoinnin teknologian ratkaisuja. Meillä on kattava sote- ja kuntasektorien tietosuoja- ja tietoturvaosaaminen. Jaamme osaamistamme olemalla mukana tuottamassa OpiTietosuojaa.fi -palvelun sisältöjä, koska hyvin hoidettu tietosuoja on organisaatiolle menestystekijä. Tulemme tuottamaan sivustolle sisältöä niin blogien muodossa kuin osallistumalla sivuston keskusteluihin Istekin tietosuoja- ja tietoturva-asiantuntijoiden toimesta, kertoo Istekin turvallisuus ja riskienhallintapalveluiden liiketoimintapäällikkö Marko Ruotsala.

Istekki tuottaa kokonaisvaltaisia turvallisuus- ja riskienhallintapalveluita. Erityisiä vahvuuksia palveluissamme ovat vankka informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian osaaminen yhdistettynä asiakkaiden toimialatuntemukseen. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää turvallisuus ja riskienhallintapalveluistamme.

Marko Ruotsala
Liiketoimintapäällikkö
Turvallisuus ja riskienhallinta


30.12.2016Jaa sivu somessa: