Siirry sisältöön

Sosiaali- ja terveydenhuollon järjestelmäratkaisuja uudistamassa

23.05.2016


Olemalla mukana keskeisissä kansallisissa hankkeissa varmistamme asiakkaillemme tarvittavan tuen toteutettaessa toiminnan tarpeita paremmin palvelevaa järjestelmäkehitystä sekä järjestelmien merkittävämpää uudistamista. Kattava asiantuntemuksemme on ollut kysyttyä kansallisissa hankkeissa.

Laajapohjainen kansallinen yhteistyö on menossa sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmien ja toimintamallien uudistamisessa. Päättymässä olevassa UNA-vaatimusmäärittelyhankkeessa tuotetut toiminnalliset määrittelyt ohjaavat tulevia hankintoja ja toteutuksia. Lisäksi UNA-hankkeen arkkitehtuurityössä luodut periaatteet ja linjaukset varmistavat uudenlaisen arkkitehtuurin ja kehitystavan rakentumisen. Määrittelyihin pohjautuen voidaan vaiheittain kilpailuttaa tietojärjestelmäratkaisuja sekä ohjata nykyisten järjestelmien kehittämistyötä. Järjestelmäkokonaisuuden vaiheittaiseen uudistamiseen tähtäävää hankintayhteistyötä valmistellaan organisoinnin suunnittelulla HANKO-projektissa.

Keskeisten operatiivisten järjestelmien uudistamista tarvitaan tukemaan sote-rakennemuutosten tavoitteita, joissa korostuu asiakkaan rooli ja yksilölliset palvelutarpeet asiakaslähtöisissä toimintaprosesseissa.

Olemme Istekissä nähneet tärkeänä olla mukana kehityksen ja uudistamisen kärjessä, näin kasvaa kyky nähdä ja ennakoida etenemistä. Ja jatkoa ajatellen oikea-aikaisella yhdessä tekemisellä käännetään kansallisessa yhteistyössä jalostuneet näkemykset asiakkaitamme palveleviksi ratkaisuiksi ja lopulta tukemaan entistä paremmin suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia.

 

Juha Rannanheimo
ratkaisupäällikkö
Istekki Oy


23.05.2016Jaa sivu somessa: