Siirry sisältöön

Asiakkaan ääni kuuluu – palvelupiste menestyy

25.04.2016


Istekin palvelupiste on asiakkaidemme ensisijainen yhteydenottokanava, jossa asiantuntijat auttavat tietojärjestelmien käytössä sekä teknisissä tai käyttöoikeuksiin liittyvissä ongelmatilanteissa. Meille on tärkeää tarjota asiantuntevaa ja mukavaa palvelua asiakkaillemme niin, että he jatkossakin asioivat mielellään kanssamme.

Asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi mittaamme palvelupistepalvelun laatua jatkuvasti, ja seuraamme sen kehitystä kansalliseen tasoon verrattuna. Palvelupisteeseen soittamisen jälkeen osa asiakkaista saa tekstiviestin, jossa kysytään kahdella kysymyksellä kuinka hyvin onnistuimme olemaan avuksi. Näihin kysymyksiin vastaamalla asiakas antaa meille arvokasta tietoa sekä palvelun kokonaistasosta, että yksittäisen asiakaspalvelijan onnistumisista ja voi näin osaltaan vaikuttaa palvelun laatuun jatkossa.

Palvelupisteemme asiakaspalvelu sai korkeimman kolmen tähden luokituksen

Vuoden Service Desk 2015 – kilpailun syksyisestä mitalisijasta innostuneena palvelupisteemme ilmoitettiin tammikuussa mukaan myös kansalliseen Asiakkaan Ääni – kilpailuun. Tähänkin kilpailuun osallistuimme ensimmäistä kertaa jatkaen menestystä: Palvelupisteemme asiakaspalvelu sai korkeimman kolmen tähden luokituksen ja kuuluu täten 20 prosentin parhaimmistoon kisaan osallistuneista organisaatiosta, sekä arviolta parhaan 10 prosentin joukkoon kaikista suomalaisista organisaatioista!

Asiakkaille tunnustus on osoitus siitä, että yrityksen palveluun voi luottaa ja yritys on kiinnostunut asiakkaansa palautteesta.

Henkilökohtaisen sarjan parhaat asiakaspalvelijat Istekissä ovat samalla tuloksella Ismo Sallinen sekä Joni Haaksila. Kiitos loistavasta saavutuksesta palvelupisteen koko henkilökunnalle sekä asiakkaillemme – yhdessä tekemällä onnistumme!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Ismo Sallinen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edessä palvelupisteen esimiehet Mikko Parkkinen, Niina Reinikainen ja Hanna Suomalainen, takana yksikön päällikkö Jouni Suhonen


25.04.2016Jaa sivu somessa: