Istekin toimitusjohtajaksi Lasse Koskivuori

Istekki Oy:n hallitus on nimittänyt Lasse Koskivuoren yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi. Koskivuori on toiminut yhtiön väliaikaisena toimitusjohtajana heinäkuusta 2018 alkaen. Istekin palveluksessa hän on työskennellyt vuodesta 2014 Liiketoiminnoista vastaavana johtajana sekä asiakkuus- ja myyntijohtajana.

Koskivuori omaa laaja-alaisen liiketoiminnan johtajakokemuksen esim. DNA Oy:stä, KPY Palvelut Oy:stä ja WM Data Oy:stä. Työurallaan hän on toiminut toimitusjohtajana mm. Teamcom Oy:ssä.

”Lasse on ottanut hienosti haltuun Istekin toimitusjohtajan tehtävät ja lähtenyt vahvasti kehittämään yhtiötä ja uudistamaan sen strategiaa. Hänellä on vahvat näkemykset kehittämisen painopistealueista ja uskomme hallituksessa hyvin toimivaan yhteistyöhön. Uskomme, että Lassen avulla yhtiö kehittyy haluttuun suuntaan”, sanoo Kari Janhonen.  

”Istekki tulee olemaan asiakasomistajilleen terveydenhuollon ja kuntien toimintaa tukeva palveluyhtiö joka tuottaa kokonaisvaltaisia informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian palveluita. Tavoitteena on tuottaa asiakkaille mitattavaa arvoa.  Istekki on kasvanut ja kehittynyt ja nyt on aika varmistaa, että olemme jatkossakin ICMT –toimialan parhaiden osaajien innostava työyhteisö, jossa opitaan ja uudistutaan jatkuvasti yhtiönä ja yksilöinä”, sanoo Koskivuori.

Lisätiedot:

Kari Janhonen, Istekki Oy:n hallituksen puheenjohtaja, p. 044-7172078
Lasse Koskivuori, Istekki Oy:n toimitusjohtaja, p. 044-4341234

Jaa sivu somessa: