Siirry sisältöön

Istekki on toteuttanut liittymisen kansalliseen palveluväylään

22.09.2016


Istekki on saanut valmiiksi liittymisen kansalliseen palveluväylään yhteistyössä Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kanssa. Istekki ja PSSHP pilotoivat testiympäristössä reaaliaikaista vastasyntyneen henkilötunnuksen hakemista väestötietojärjestelmästä. Onnistuneen testauksen pohjalta olemme valmistelemassa myös vastaavan toiminnallisuuden käyttöönottoa tuotantoympäristöön.

Suurena etuna keskitetystä liitynnästä kansalliseen palveluväylään tulevaisuuden kannalta on tietovarantojen keskitetty hyödyntäminen ja siihen liittyvien muutostilanteiden hallinta sekä hyvin valvottu toiminta, jotta asiakkaan toiminnan kannalta kriittinen tietojen hyödyntäminen on turvattu. Palveluväylän eduista ja testipilottimme tarkemmista yksityiskohdista voitte käydä lukemassa asiantuntijamme Marko Sormusen artikkelin Istekin www-sivuilta.

Istekki voi tarjota palveluväylän liityntäpistettä kaikille asiakkailleen. Olkaa rohkeasti meihin yhteydessä palveluväylään ja muihinkin integraatiopalveluihin liittyvissä asioissa. Toimimme tällä hetkellä vahvasti tietojärjestelmien integraatiopalvelujen tuottajana terveydenhuollon kansallisiin palveluihin (sähköinen lääkemääräys ja potilastiedon arkisto) sekä muihin organisaatioiden tarvitsemiin integraatioihin. Palveluväylän liityntäpiste on uusi lisäpalvelu integraatiopalveluidemme kokonaisuuteen.

 

Kansallisen palveluväylän käyttöönotto tapahtuu yhteisen julkisen internetin yli tapahtuvan viestintäkanavan kautta.

 

 

Harri Kumpulainen
Liiketoimintapäällikkö, SOTE-ratkaisut
 


22.09.2016Jaa sivu somessa: