Siirry sisältöön

Istekki Oy Keski-Suomen sairaanhoitopiirin datakeskus- ja työasematukipalvelujen tuottajaksi

13.02.2017


Keski-Suomen sairaanhoitopiiri, Istekki Oy ja Medi-IT Oy ovat sopineet liikkeenluovutuksesta, jossa Keski-Suomen sairaanhoitopiirin tarvitsemien datakeskus- ja työasematukipalvelujen tuottaminen siirtyy 1.3.2017 alkaen Medi-IT Oy:ltä Istekki Oy:lle. Medi-IT Oy:ltä siirtyy 18 henkilöä Istekki Oy:n palvelukseen. Liikkeenluovutus vahvistaa Istekki Oy:n asemaa digitaalisen aluehallinto- ja sote-uudistuksen toteuttamisessa.

Toimintojen siirrolla Keski-Suomen sairaanhoitopiiri turvaa datakeskus- ja työasematukipalvelujen vakaan jatkuvuuden, vähentää avainhenkilöriskejä sekä mahdollistaa teknologisen infrastruktuurin tietoturvallisempien ratkaisujen kehittämisen ja käyttöönottamisen.

Istekki Oy tukee kansallisten palvelujen kehittämistä ja on mukana potilas- ja asiakasjärjestelmien kansallisessa harmonisoimisessa. Istekin toimitusjohtaja Jukka Markkanen: ”Kehittämistyön keskittämisen lisäksi olemme lähellä asiakaitamme siellä, missä tarvitaan. Varmistamme maakuntien palvelutuotannon jatkuvuuden ja kehittymisen. Alueelliset sote- ja kuntapalvelut toimitetaan paikallisesti paikallisin resurssein. Toimitamme palvelut maantieteellisesti hajautetusta palveluverkostosta siten, että asiakkaiden kriittisten tietojärjestelmien saatavuus on turvattu.”

Medi-IT Oy:lle osapuolten kanssa yhdessä sovittu ratkaisu mahdollistaa keskittymisen toimialan palvelutuottajien kehityksen tukemiseen sekä ammattilaisille ja kansalaisille tuotettavien vaikuttavien Sote-ICT -ratkaisujen toteuttamiseen. Palveluiden ytimessä ovat ammattilaisten käytössä olevien järjestelmien ja sovellusten tuki sekä kansalaisten sähköiset palvelut.

 

Lisätietoja:

Istekki Oy
Jukka Markkanen, toimitusjohtaja
puh. +358 44 434 1144
jukka.markkanen@istekki.fi


13.02.2017Jaa sivu somessa: