Siirry sisältöön

eMaaseudun ja Istekin kuntatilaisuuksista tietoa digitaaliseen muutokseen

15.03.2017


Kuntakentässä eletään muutoksen aikaa: maakuntauudistus muuttaa palvelujemme rakenteita ja järjestämisvastuita ja samaan aikaan digitaalisuudesta odotetaan paljon tulevaisuuden palvelujen laadun, saavutettavuuden ja tehokkuuden näkökulmista.

Miten tulevaisuuden kunnassa digitaalisuudesta tulee konkretiaa?

Palvelu Tulevaisuuteen: eMaaseutu & Istekkki järjestävät kuntien päättäjille ja toimialajohdolle kaksi kuntatilaisuutta, joissa tarjotaan tietoa digitalisaatiosta ja sen mukanaan tuomista mahdollisuuksista.

Miten maakuntauudistus vaikuttaa kuntiimme ja miten digitaalinen muutos tehdään? Istekin ja Palvelu tulevaisuuteen: eMaaseutu -hankkeen seuduttaisissa keskustelutilaisuuksissa tarjotaan infoa, muutossytykkeitä ja mahdollisuuksia uuden keskustelun ja yhteistyön käynnistämiseen.

Tule mukaan erityisesti kuntien päättäjille ja toimialajohtajille suunnattuihin vapaamuotoisiin puolen päivän keskustelutilaisuuksiin. Tilaisuuksissa käsittelemme mm. seuraavia aiheita:

  • Mitä sote- ja maakuntauudistus tarkoittavat käytännössä?
  • Mikä on kuntien nykytila, tavoitetila ja kehittämistarpeet?
  • Mitä tehdään muissa kunnissa, maakunnissa, maailmalla?
  • Mitä Istekki tarjoaa: mitä palveluja pitäisi uudistaa? Missä eMaaseutu voi auttaa: onko tarvetta kokeiluihin tai pilotointeihin?

Kutsutilaisuus Ylä-Savon seudun kunnille (Iisalmi, Kiuruvesi, Lapinlahti, Sonkajärvi, Vieremä) Iisalmen kulttuuritalolla 6.4.2017 klo 12 -15.

 

Lisätietoja tapahtumasta:

Minna Jaakkola

Palvelu tulevaisuuteen: eMaaseutu

 


15.03.2017Jaa sivu somessa: